De nieuwe Selfie Stick met Bluetooth - Artikelpost

De nieuwe Selfie Stick met Bluetooth

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1283 | Aantal woorden: 455 | Datum: | 0 commentaar

Het was natuurlijk te verwachten dat de Selfie Stick met Bluetooth op de Nederlandse markt te verkrijgen zou zijn. De term “selfie” is een wereldwijd begrip geworden, overal lopen mensen rond met hun armen voor zich uitgestrekt, om zo te proberen een goede Selfie te maken met hun mobiele telefoon. Omdat dit niet altijd even makkelijk is en de foto vaak opnieuw gemaakt moet worden, is er nu de Selfie Stick met Bluetooth. Gewoon je telefoon op de stick plaatsen en je zult alleen nog maar perfecte selfies schieten!

Oorsprong


De Selfie Stick is al vele jaren geleden ontwikkeld in Azië. Daar was het product echter geen groot succes. Pas een korte tijd geleden werd de Selfie Stick in Amerika populair. Het is in 2014 ook uitgeroepen door TIME magazine als meest controversiële product van het jaar. Selfie Sticks zijn nu een hot item en er verschijnen regelmatig foto’s van beroemdheden op het internet die gemaakt zijn met een Selfie Stick, zelfs tijdens zulke grote evenementen als de Oscars. Zodoende is het tegenwoordig niet zo vreemd om mensen op straat te zien die hun telefoon op een stalen stok bevestigen om een selfie te maken. Net als “selfies”, is de Selfie Stick met Bluetooth een wereld begrip waar niemand nog omheen kan.

De Stick


Het concept van de Selfie Stick met Bluetooth is erg eenvoudig. Het is in feite gewoon een lange, uitschuifbare staaf met stevige klemmen op het uiteinde waar een smartphone op bevestigd kan worden. Over het algemeen zijn de Sticks uitschuifbaar tot ongeveer 1 meter. De eerste Sticks waren nog wat onhandig, omdat de camera van de telefoon ingesteld moest worden voordat de foto genomen kon worden met de Stick. Maar de nieuwe Selfie Stick met Bluetooth brengt hier verandering in. De nieuwe Sticks staan in directe verbinding met de smartphone dankzij Bluetooth. Er zit een knop op het handvat van de Stick die werkt als ontsluiter.

Slimme uitvinding


Al met al is de Selfie Stick met Bluetooth een vernuftige uitvinding. Het is heel goedkoop en makkelijk om mee te nemen. Naast informeel gebruik kan een Selfie Stick ook uitkomst bieden voor mensen die een professionele foto willen maken voor hun LinkedIn profiel of dergelijke. We zullen nog veel van de Selfie Stick met Bluetooth gaan zien in de toekomst.

Over de Auteur

De Schrijfmeester

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo