De Samsung Galaxy S5 Mini - Artikelpost

De Samsung Galaxy S5 Mini

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 470 | Aantal woorden: 431 | Datum: | 0 commentaar

Nu de Samsung Galaxy S5 officieel overal verkrijgbaar is komen er ook steeds meer geruchten omtrent een eventuele mini versie van het nieuwe toptoestel van Samsung. Het lijkt er in navolging van de vorige Galaxy S Mini's erop dat Samsung wederom komt met dit populaire toestel. Onder een groot aantal mensen is de Samsung Galaxy S Mini enorm intrek. Zo zal Samsung besluiten om ook Samsung Galaxy s5 mini op de planken te brengen volgens de geruchten.
 
Compacte versie met uitmuntende specificaties

 
De compacte versie van de gewilde Samsung Galaxy S5 heeft uitmuntende specificaties. Het toestel mag dan klein en compact zijn maar het toestel doet absoluut niet onder bij een groot aantal smartphones. Nu de eerste geruchten opgang komen is het vrijwel duidelijk dat Samsung binnen afzienbare tijd komt met de Samsung Galaxy S5 Mini. Het toestel zal een 4,5 inch display met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Met de Snapdragon 400 processor met vier kernen is het een krachtige en snelle smartphone in een compact jasje. Verder zal de Samsung Galaxy S5 Mini beschikken over 1,5GB werkgeheugen en 16GB interne opslagcapaciteit, dat uit te breiden is met een Micro SD Kaart. Of de mini versie van de Galaxy S5 ook een vingerafdrukscanner krijgt is nog niet helemaal duidelijk.
 
De camera van het kleine broertje van de Samsung Galaxy S5 zal 8 megapixels bevatten en een led flitser. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Samsung Galaxy S5 Mini uitgerust worden met een IP55 en IP58 certificaat, waarmee het toestel net als zijn grote broer stof en waterbestendig is.
 
Release datum Samsung Galaxy S5 Mini
 
Door alle geruchten lijkt de komst van de Samsung Galaxy S5 Mini een kwestie van tijd. De geruchten omtrent de specificaties druppelen langzaam binnen en de mini variant stelt absoluut niet teleur. De officiële release datum is nog niet bekend gemaakt door Samsung en ook de komst van de compacte variant is nog niet officieel. Wilt u meer lezen over de Samsung Galaxy s5 mini? kijk dan hier! De verwachtingen zijn dat Samsung hoe dan ook een Galaxy S5 Mini op de markt brengt. De verwachte release datum van de Samsung Galaxy S5 zal ergens in augustus van dit jaar zijn.

Over de Auteur

Ik heb onlangs zeld een abonnement afgesloten voor de Galaxy s5 en dat bevalt me erg goed. Ik kan iedereen deze teleofon aanraden!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo