De Samsung Wave Touchwiz - Artikelpost

De Samsung Wave Touchwiz

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1125 | Aantal woorden: 335 | Datum: | 0 commentaar

Met het steeds geavanceerder worden van de gemiddelde smartphone, is ook het gemiddelde prijskaartje behoorlijk gestegen. Samsung is zich hiervan bewust en heeft het Bada-platform in het leven geroepen; een relatief onbekend platform dat smartphones mogelijk moet maken tegen de prijs van een feature phone. Dat onbekend niet onbemind maakt, blijkt wel uit Samsung's nieuwste Bada-phone.

Het nieuwste toestel dat gebruik maakt van het nieuwe platform, is de Samsung Wave Touchwiz. Dit nieuwe budget-toestel heeft een stevig aluminium chassis, een 3,2-inch touchscreen en wordt standaard geleverd met een lederen beschermflap voor het scherm. Overigens doet het toestel ondanks zijn low- tot mid-end marktpositie niet veel onder voor de 'duurdere' smartphones. Dankzij de 5 Megapixel camera, bluetooth versie 3.0, een ingebouwde FM-radio en ondersteuning voor het razendsnelle 802.11n WiFi-protocol kan de Wave Touchwiz zich op veel fronten meten met de besten.

Dankzij het bada-systeem heb je op gemakkelijke wijze toegang tot allerlei belangrijke functies. Zaken als video en muziek zijn een fluitje van een cent en de ingebouwde Dolphin webbrowser draait zijn hand niet om voor de meeste webpagina's. Zelfs Flash werkt probleemloos; iets waar de iPhone bijvoorbeeld nog een puntje aan kan zuigen! Dankzij de MicroSD-slot kun je tot maximaal 16 gigabytes aan multimedia opslaan op je toestel, wat meer dan voldoende is. De Bada-appstore raakt dankzij de fanatieke aanhang overigens steeds verder gevuld met nuttige uitbreidingen die je helpen nog meer uit je toestel te halen. Overigens wordt binnenkort de nieuwe versie 1.2 van Bada verwacht, waardoor het toestel nog net iets sneller en gemakkelijker toegankelijk zal worden.

De Samsung Wave Touchwiz ligt binnenkort in de winkels en zal door de meeste providers in combinatie met een goedkoop tot middelmatig abonnement gratis worden aangeboden.

 Over de Auteur

John den Haan blogt graag en veel over smartphones. Hij is eigenaar van diverse websites over mobiele telefoons en probeert de consument zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van ieder toestel.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo