FB pix Deze robot stofzuiger Is een goed betaalbaar alternatief voor de Roomba - Artikelpost

Deze robot stofzuiger Is een goed betaalbaar alternatief voor de Roomba

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1171 | Aantal woorden: 901 | Datum: | 0 commentaar

 

Deze robot stofzuiger Is een goed betaalbaar alternatief voor de Roomba

Het enige wat beter is dan een schoon appartement is een schoon appartement dat je zelf niet hoeft schoon te maken en iemand die dat voor je doet.

De laatste tijd is dat iemand anders de Neato XV-25, een robot stofzuiger gewijd aan het vuil stof, en huisdier haar vrijhouden van uw huis.
Neato is een robotica bedrijf gevestigd in Newark, Californië, en de XV-25 is haar nieuwste model, een stofzuig robot speciaal ontworpen voor eigenaren van huisdieren.
Ik heb zelf geen huisdieren maar ik heb de neiging om te leven als een dier, dus ik heb wat tijd doorgebracht met deze robot stofzuiger. In tegenstelling tot zijn beter bekende concurrent, de Roomba, kost de XV-25 veel minder. Hij is slechts 430 euro, tegenover de Roomba 790 voor 700 euro.
Betekent een lagere prijs gemiddelde kwaliteit? Lees verder om erachter te komen.

Functies
De Neato XV-21 is de opvolger van Neato XV-15. Deze nieuwe versie heeft een betere luchtstroom en zuigkracht om stof nog beter op te zuigen. Terwijl hij bezig is klinkt het veel luider als je zou denken dat een robot stofzuiger klinkt. Robotstofzuigers zijn vaak relatief stil maar de Neato klinkt door zijn enorme zuigkracht als een echte stofzuiger.


In plaats van zich te verplaatsen in algoritmische diagonalen en soms de rand te volgen zoals de Roomba werkt de XV-25 volledig anders door uw huis en segmenten op te delen en deze een voor een schoon te maken.


Een groot verschil met de Roomba is dat de Neato een roterende laser matrix bovenop heeft, voortdurend rekent hij uit van hoe ver hij zicht bevind van de muur en andere obstakels. Als zodanig, kan hij gemakkelijk om een stoel of Bureau been navigeren zonder deze aan te raken.


Natuurlijk biedt hij ook plannings mogelijkheden zodat de robot automatisch aan de slag gaat in uw huis op een bepaald moment op elke dag van de week en vervolgens terug te keren naar het docking-station klaar om op te laden voor de volgende reiniging.


Prestaties
In een zeer onwetenschappelijk studie (ik laat de Neato stofzuiger mijn appartement een paar keer tijdens de week stofzuigen, dan nam een snelle blik om te zien hoe goed het deed), kan ik zeggen dat de stofzuig prestaties vrij goed, op gelijke voet met de Roomba zijn.
Dit lijkt het punt te zijn van de Roomba stofzuigers - ze bieden een gemiddelde tot boven het gemiddelde resultaat van het schoonmaken, maar u hoeft er dan ook niets voor te doen. En zeven van deze automatische reinigingen per week zijn veel beter dan één intensieve handmatige stofzuigbeurt.

 

De Neato is bijna griezelig om naar te kijken. hij beweegt rond en zuigt een kamer in secties schoon, op dezelfde manier dat een mens het zou doen. Het is ronduit sierlijke vergeleken met de Roomba met zijn willekeurige patron.

De stofzuiger kan overweg met zowel hardhout als tapijt en wisselt moeiteloos tussen de twee.


Onderhoud

Het onderhoud is vrij simpel. U moet af en toe het stofreservoir legen. U zult obstakels voor de robot uit  de weg moeten ruimen. Het vergt minimale tijd en inspanning om deze robot te onderhouden.


Moet je het kopen?

Als  een robotstofzuiger wilt van 400 euro die het werk doet van een Roomba die 600 euro kost, dan moet u deze robot stofzuiger kopen.


 

Over de Auteur

Fan van stofzuigrobots meer informatie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo