Digital signage in de communicatiemix - Artikel Post - Artikel Marketing

Digital signage in de communicatiemix

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 555 | Aantal woorden: 682 | Datum: | 0 commentaar

Dit kan gerealiseerd worden met digital signage, ook wel narrowcasting genoemd. Door digital signage van Qyn te introduceren in uw pand, kunt u op een flexibele en originele wijze communiceren met uw gasten.

Waarom digital signage?

Digital signage kan een oplossing zijn voor bijna elk bedrijf. Narrowcasting biedt namelijk tal van mogelijkheden voor zowel interne als externe communicatie. Het kan dus voor veel verschillende zaken een uitkomst zijn, in plaats van enkel verwelkomen en informeren van gasten. Zo laat u door het communiceren met digital signage aan de bezoekers zien dat u een modern bedrijf bent en mee gaat met de toekomst. En u bent niet de enige! Kijk bijvoorbeeld maar eens de schermen bij de tandarts, in de bus en op het treinstation.

Extern communiceren met digital signage

Narrowcasting biedt tal mogelijkheden als het gaat om externe communicatie. Denk bijvoorbeeld aan de communicatie met bezoekers in de wachtruimte. Mensen in de wachtruimte vinden het namelijk fijn om van de nodige informatie voorzien te worden. Zo kun je lokale nieuws- of weerberichten op de schermen tonen. Zo lijkt de wachttijd ook wat sneller te gaan.

 

U hebt de volledige vrijheid om te vertonen wat u wilt, zoals huidige acties en veranderingen binnen het bedrijf. Digital signage staat dan ook bekend om de flexibiliteit die het biedt.

Intern communiceren met digital signage

 

De meeste werknemers vinden het fijn om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen het bedrijf en binnen de markt. Dit kunt u gemakkelijk doen door narrowcasting schermen op te hangen in de lift, bij het koffiezetapparaat en bij de ingang. Daarnaast kan een narrowcasting scherm in de eetruimte vaak ook geen kwaad. Op deze schermen hoeft u niet enkel een aantal boodschappen te vertonen. Narrowcasting schermen worden bijvoorbeeld ook vaak gebruikt voor het vertonen van de onderlinge WK-poule, veranderingen in het schema en informatie over bepaalde interne evenementen. Zo hoef je niet langer te werken met mailtjes die iedereen kwijt raakt.Over de Auteur

Sanne Vermeulen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo