FB pix Dit is de beste afwerking voor jouw elektriciteitsnet - Artikelpost

Dit is de beste afwerking voor jouw elektriciteitsnet

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 224 | Aantal woorden: 872 | Datum: | 0 commentaar

Ga je aan de gang met het elektriciteitsnetwerk, maar vraag je jezelf nog af hoe je dit het beste kunt afwerken? Dan ben je op de goede plek. Wij leggen je uit hoe je met de juiste attributen, van kabelschoen tot zekering, jouw netwerk afgewerkt. 

Maak een duidelijk plan

Om tot de beste afwerking voor jouw elektriciteitsnet te komen is het van belang dat je van te voren een duidelijk plan bedenkt. Het makkelijkst is het hierbij om een plattegrond te maken waar je bedenkt hoe alle kabels en afwerkingen komen te liggen. Let er hierbij op dat je ook nadenkt over alle elektriciteitsleidingen, schakelaars en stopcontacten. Het makkelijkst is om een schets te maken van te voren. Zo weet je zeker dat je geen kabels en afwerkingen vergeet. Houdt verder ook de draden en kleurcodes goed in de gaten en zorg dat je weet wat ze betekenen. Om tot de beste afwerking te komen is het ook belangrijk dat je bij de schets een idee bedenkt hoe je wil dat alles afgewerkt wordt.

De beste afwerking begint met de juiste spullen

Om tot de beste afwerking te komen is het uiteraard belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste spullen. Zorg dus dat je de juiste kabels, met kleuren hebt. Genoeg schakelaars en schakelingen ter beschikking hebt. Je genoeg stopcontacten maakt en beschikt over de juiste spullen voor de afwerking. Denk hierbij aan kabelschoenen, aardingsmateriaal, stekkermateriaal en zekeringen. Wil je hier volgend jaar niet weer mee aan de slag hoeven gaan? Zorg dan dat je spullen van hoogwaardige kwaliteit haalt. Zo weet je zeker dat het elektriciteitsnet zo lang mogelijk mee gaat. Kijk op www.yessspro.nl voor een breed aanbod aan afwerkingsmaterialen. 

Afwerken met kabelschoen en muurdoos

De makkelijkste manier om het elektriciteitsnet af te werken is door gebruik te maken van muur of inbouwdozen in combinatie met een kabelschoen of andere connectors. Door gebruik te maken van beide kun je gemakkelijk alle kabels bij elkaar brengen en in combinatie met een kabelschoen aan elkaar verbinden. Zo werk je het net netjes af en heb je geen last van loshangende kabels of niet net afgewerkte aansluitingen. Verder zijn muurdoos en kabelschoenen makkelijk te gebruiken en vindt je ze bijna overal. 

Maak het jezelf gemakkelijk met kabelschoen en stoppen doos

Met kabelschoen en stoppen doos werk je het elektriciteitsnet dus niet alleen netjes af en blijft de afwerking buiten zicht. Je maakt het jezelf ook gemakkelijk doordat je geen lastige constructies hoeft te bedenken achter muren of doormiddel van andere materialen. Bovendien zijn de muurdoos en de kabelschoen ook makkelijk te gebruiken voor minder ervaren klussers. Klik hier om meer van dit soort producten te bekijken.Over de Auteur

Auteur met interesse in elektriciteit 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo