FB pix Dus u wilt een goedkope smartwatch - Artikelpost

Dus u wilt een goedkope smartwatch

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1103 | Aantal woorden: 445 | Datum: | 0 commentaar

Het is misschien wel dé gadget van 2013, we hebben het dan over de smartwatch. Dit slimme horloge betreed met rasse schreden de markt en steeds meer Nederlanders schaffen er één aan. Er komt dan ook steeds meer vraag naar een goedkope smartwatch. Nu is het bij nieuwe technologie vaak het geval dat dit na de lancering nog erg prijzig is en na verloop van tijd steeds goedkoper wordt. Nu valt dit met de smartwatch reuze mee, er zijn al modellen voor nog geen honderd euro en daarmee schaf je er wel heel erg goedkoop één aan.

Als je al op zoek was naar een nieuw horloge dan kan het dus aan te raden zijn om te kiezen voor een smartwatch, hiermee kun je uiteraard ook de tijd bekijken maar daarnaast heb je dan nog veel mogelijkheden. De smartwatch verbindt zichzelf door middel van Bluetooth met je mobiele telefoon. Binnenshuis kun je dus gerust de smartphone op de tafel leggen en rond gaan lopen, je zult dan nog steeds op de hoogte gehouden als er nieuwe berichten of oproepen op je smartphone binnen gaan komen. De smartwatch geeft je dus ook bewegingsvrijheid en je hoeft niet altijd de smartphone vlakbij het horloge te houden.

Wat zijn de mogelijkheden van een smartwatch

De mogelijkheden van een smartwatch zijn eindeloos, toch zullen we proberen er een aantal uit te gaan lichten. De smartwatch laat dus oproepen en notificaties van je smartphone zien, zit je op de fiets of in de auto dan is een snelle blik op je horloge voldoende om te kunnen zien we je een bericht stuurt of wie je belt. Ook notificaties van social media zoals Facebook en Twitter kunnen worden weergegeven. De smartwatch is daarnaast een apparaat wat ook zelfstandig apps kan gaan draaien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld navigatie. Vooral als je ter voet of op de fiets zit is dit erg handig. Je ziet direct op je pols welke kant je op moet om bij je eindbestemming te komen. Dit zijn slechts nog maar enkele voorbeelden en we zien de diverse digitale winkels dan ook al volstromen met apps voor deze horloges. Een goedkope smartwatch is dus mogelijk en de prijs zal geen reden zijn om er geen één aan te gaan schaffen.Over de Auteur

Mijn artikelen gaan over zaken waarvan ik denk dat deze interessant zijn voor anderen om te lezen. Dit artikel over de goedkope smartwatch is iets wat vele lezers hopelijk zal interesseren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo