Een 3D printer online kopen - Artikelpost

Een 3D printer online kopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 625 | Aantal woorden: 453 | Datum: | 0 commentaar

Bijna elk gezin heeft wel een printer in huis staan en de voordelen daarvan hoeven we u niet uit te leggen, maar heeft u weleens nagedacht over een 3D printer kopen? Hiermee kunt u verschillende objecten uitprinten van bekers tot zelfs complete fietsen! Dit lijkt absurd maar het is echt waar, nu is het in het geval van de fiets het wel zo dat we dan onderdeel voor onderdeel bedoelen maar als u deze allemaal in elkaar gaat zetten dan zult u over een echte fiets beschikken. Op internetten komen ook steeds meer ontwerpen beschikbaar die eenvoudig te downloaden zijn waarna de 3D printer zijn werk kan gaan doen. Als u kinderen heeft dan is het maken van eigen speelgoed erg leuk, is uw zoon of dochter nu dol op giraffes dan print u zonder moeite een giraf voor hem of haar uit en u kunt haar dus verrassen met het eigen geprinte beeldje. De mogelijkheden zijn eindeloos en het 3D printen is dan ook steeds meer in opkomst en dan niet alleen in de zakelijke wereld. Nu de 3D printers betaalbaar zijn schaffen ook steeds meer huishoudens deze aan en zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk om snel een klein onderdeel te gaan printen van een apparaat wat stuk is, binnen enkele ogenblikken kunt u deze dus zelf goedkoop en snel gaan repareren.

De 3D printer bestaat al sinds 1985

Het lijkt alsof de 3D printer er nog maar net is maar dit is niet het geval, al in 1985v werd deze geïntroduceerd. Toch werd deze alleen gebruikt door grote bedrijven en universiteiten, deze apparaten kosten toen ook een vermogen en waren dus niet bedoeld voor particulier gebruik. Met de 3D printers van tegenwoordig is dit anders, uiteraard zijn deze nog wel duurder in aanschaf dan een 'gewone' printer maar de mogelijkheden zijn er dan ook naar. Als u houdt van beelden of objecten om te ontwerpen dan zal de 3D printer echt een verrijking zijn, u ontwerpt op de computer een model en dit mag net zoveel hoeken, gaten of punten bevatten als u wilt en de 3D printer zal deze daarna keurig voor u uit gaan printen. In de nabije toekomst lijkt het er ook op dat de 3D printer steeds meer standaard bij een computer zal horen, dus wilt u echt iets speciaals hebben denkt u dan eens aan de 3D printer.Over de Auteur

Ik schrijf graag over zaken die interessant zijn en vernieuwend, ik hoop dan ook dat deze met veel plezier gelezen gaan worden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo