Een neon sign kopen, wat moet je weten? - Artikelpost

Een neon sign kopen, wat moet je weten?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 537 | Aantal woorden: 947 | Datum: | 0 commentaar

Wil je graag een neon sign kopen? In dat geval zal je er rekening mee willen houden dat er door de jaren heen toch best één en ander is veranderd. Wat niet is  veranderd is het feit dat dergelijke verlichting ongelofelijk sterk opvalt in het straatbeeld. Wanneer je tegenwoordig ergens naartoe rijdt en je komt onderweg een neonreclame tegen is de kans ongelofelijk groot dat je wel even je hoofd zal draaien. Dit maakt meteen duidelijk dat neonreclame in de praktijk ongelofelijk doeltreffend is gebleven. Zou jij hier graag meer over te weten willen komen evenals over het kopen van een neonbord? Dan zal de informatie op deze pagina je daar zeker en vast wat meer over vertellen!

Let op de helderheid bij een neon sign kopen

In eerste instantie is het bij een neon sign kopen zodat je er goed aan doet om rekening te houden met de helderheid waar de verlichting over beschikt. In de praktijk kunnen we vaststellen dat er op dit vlak best een aantal verschillende bestaan. Deze verschillen lijken op het eerste zicht misschien slechts een detail, maar dat zijn ze niet echt. Hoe helderder je neonverlichting is, des te beter ze zal opvallen in het straatbeeld. Dit is dan ook zeker een belangrijk aandachtspunt. 

Neonverlichting is tegenwoordig een stuk duurzamer dan vroeger 

Vroeger werd er wel eens gezegd dat je er rekening mee moest houden dat een neonbord kopen gepaard ging met een aanzienlijke kostprijs. Dat niet alleen voor wat de aankoop van het bord betrof, maar daarnaast waren er ook soms aanzienlijke verbruikskosten van toepassing. Dat is tegenwoordig niet langer het geval. Bij een neon sign kopen zal je kunnen vaststellen dat ze tegenwoordig over merkbaar meer branduren beschikt in vergelijking met vroeger. In het bijzonder wanneer je kiest voor het kopen van een bord met duurzame neonverlichting zal je al snel tot de conclusie komen dat het aantal branduren zomaar kan oplopen tot wel 100.000. Dat is niet slecht! 

Een energiezuinig neon sign kopen, kan dat?

Bovenstaande informatie maakt reeds duidelijk dat een neon sign kopen tegenwoordig eigenlijk nog interessanter is in vergelijking met vroeger. We hebben echter nog lang niet alle voordelen aangehaald. Het is namelijk in de praktijk eveneens zo dat er tegenwoordig gebruik kan worden gemaakt van een bord dat heel wat energiezuiniger is in vergelijking met vroeger. Wanneer we de energiebesparende LED neonreclame naast bijvoorbeeld glasneon gaan zetten wordt meteen duidelijk dat er met deze eerste een significante besparing kan worden gerealiseerd op de verbruikskost. Het energieverbruik ligt daarbij dan ook in de praktijk zomaar even tot wel 80 procent lager. Het spreekt voor zich dat dit zeer mooi meegenomen is! 

Conclusie; het kopen van een neon sign is nog steeds heel interessant!

Alles bij elkaar gezien kunnen we tot de conclusie komen dat het kopen van een neon sign tegenwoordig nog altijd zeer interessant is. Sterker nog, het verschijnen van bijvoorbeeld energiezuinige opties heeft ervoor gezorgd dat de ondernemerswereld deze terug in het hart heeft gesloten. Wil jij dus met andere woorden de naam van jouw winkel of bedrijf of jouw diensten extra onder de aandacht brengen van voorbijgangers? Dan kan een neon sign kopen en gebruiken daar zeker voor zorgen. Zo kan je alvast in de omgeving van je bedrijf rekenen op nog meer aandacht! Over de Auteur

De schrijver van dit artikel is altijd enthousiast over de onderwerpen waar hij over mag schrijven, en doet zijn werk dan ook met veel plezier.

Dat stukje enthousiasme lees je direct terug in het artikel!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo