Elektrische apparaten in overvloed in huis! - Artikel Post - Artikel Marketing

Elektrische apparaten in overvloed in huis!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 220 | Aantal woorden: 466 | Datum: Tue, 20 Jun 2017 | 0 commentaar

Tegenwoordig heb je steeds meer apparaten in huis als je het vergelijkt met vroeger. En bij elk apparaat hoort dan weer een andere afstandsbediening. Op gegeven moment heb je geen idee meer welke afstandsbediening bij welk apparaat hoort met zoveel apparaten en afstandsbedieningen. Zou het niet geweldig zijn om één afstandsbediening te hebben voor alle apparaten in huis? Dat is mogelijk met de home control van Nederend Elektro BV!

Home control bij jou thuis!
Nederend Elektro BV is de trotse aanbieder van de Home control Control4! Als je dit apparaat gebruikt kan je alle apparaten in huis bedienen. Nu hoef je eindelijk niet meer te zoeken naar de juiste afstandsbediening en dit scheelt ook een hoop tijd en moeite. De home control kan je zelfs op je telefoon bedienen als je de applicatie installeert. Nu hoef je écht nooit meer te zoeken naar de juiste afstandsbediening, de meeste mensen hebben altijd hun telefoon wel bij zich.

Werking
Wat natuurlijk handig is om te weten is hoe het werkt. Er wordt een Ipad, touchpanel of een Iphone aan de muur geplaatst door Nederend Elektro BV. Met dit kastje kunnen alle apparaten bediend worden die elektrisch zijn. Voorbeelden hiervan zijn de verwarming, televisie, verlichting en de beveiliging. En er kan dus ook via de smartphone bediend worden. Makkelijker kan het niet toch! Wat een verder voordeel is van de home control is dat je bijvoorbeeld de verwarming van buitenaf al kan aanzetten terwijl je onderweg naar huis bent vanuit je werk. Dan kom je in een warm huis binnen na een lange dag werken! Verder is het handig dat de afstandsbediening een functie heeft om alles tegelijk uit te schakelen, dit scheelt een hoop stroom en energiekosten ten opzichte van alles apart uitzetten met de eigen afstandsbediening. Wil je meer informatie over de home control? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op! 

Over de Auteur

Nederend Elektro BV. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo