Elipse power supply specialist - Artikelpost

Elipse power supply specialist

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 155 | Aantal woorden: 378 | Datum: | 0 commentaar

Wat is nu juist power supply? Als je geen ingenieur bent klinken deze woorden vast als chinees voor jou. In dit artikel staan even stil bij de werking van power supply of met andere woorden, elektrische voeding waarin Elipse gespecialiseerd is met een uitgebreid aanbod producten. Elektrische voeding wordt  vergeleken met het hart voor een machine. Deze voeding is belangrijk en noodzakelijk omdat het spanning en stroom voorziet voor bepaalde machines zoals plc's, sensoren, motoren etc. Deze voedingen zijn dus net zo belangrijk omdat ze zuurstof voorziet voor de ledematen en organen van een machine.

In deze specifieke sector is het belangrijk om op elkaar te kunnen bouwen. Hierbij kan je een belangrijk onderscheid maken tussen producten die op maat zijn gemaakt of een standaard product. Beide kunnen perfect als oplossingen gebruikt worden waarbij de kennis van de medewerkers zal bijdragen aan de beslissing. Door mee te denken met de klant kan er een goede oplossingen aangeboden worden. Je kan telkens starten met een startexemplaar om te kijken indien het product geschikt is voor je. Cijfers ondersteunen telkens de keuze per product.

Elipse is een bedrijft gespecialiseerd in deze elektrische voedingen en bestaat al sinds 1986 zo dus de ideale leverancier voor elektrische voeding. Elipse staat voor bepaalde waarden in zijn bedrijf. Hierbij staan missie, cultuur en waarden centraal. Voor elke machinebouw of automatisatie zijn er steeds oplossingen die Elipse kan bieden met de focus op efficiëntie. Daarnaast is een krachtige bedrijfscultuur de interne berdrijfsdrijfheer. De waarden die Elipse centraal stellen zijn respect hebben onderling als richting klant, juiste klantgerichtheid, uiterst professionaliteit, verantwoordelijkheid nemen en groei voor zowel intern als persoonlijk. 

Waneer we de cijfers voor zich laten spreken zien we dat er al 4270 klanten zijn geholden met een. 99% tijdige levering. Daarbij worden er jaarlijks 250 000 voedingen geleverd aan de klant. Je kan telkens ook op de hoogte blijven door je in te schrijven of de nieuwsbrief.Over de Auteur

Kort maar krachtig

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo