Enkele handige tips voor uw zoektocht naar een nieuwe laptop - Artikel Post - Artikel Marketing

Enkele handige tips voor uw zoektocht naar een nieuwe laptop

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: MultimediaReviews
Gezien: 446 | Aantal woorden: 425 | Datum: Sun, 18 Nov 2012 | 0 commentaar

Laptops zijn redelijk populair tegenwoordig. Bijna iedereen draagt er af en toe wel één met zich mee, voor het werk of voor het plezier. Laptops met de nieuwste technologieën (en de hoogste prijskaartjes) worden constant op de markt geïntroduceerd. Dit betekent echter niet dat je een leuke laptop voor een degelijke prijs kan vinden. Het is namelijk niet noodzakelijk om constant mee te gaan met de laatste nieuwe snufjes! Een laptop die maar een jaar geleden is uitgebracht is zogezegd "verouderd" maar toch nog altijd heel degelijk materiaal!

Indien je een zeer recente laptop wilt kopen is het dus misschien geen slecht idee om hem binnen een half jaar tot een jaar te kopen aan een veel betere prijs! Apple heeft bijvoorbeeld dit jaar de nieuwe MacBook Air uitgebracht. Maar in plaats van in te gaan op de eerste de beste MacBook Air Aanbieding is het misschien geen slecht idee om de vorige versie te kopen, of om een jaar te wachten met de aankoop van de MacBook Air 2012!

Je zou bijvoorbeeld ook een tweedehands laptop van een jaar oud kunnen kopen aan minder dan de helft van de originele prijs! Fervente gamers zijn meestal niet tevreden met verouderde toestellen. Ze volgen constant de laatste technologieën en zullen dikwijls hun zéér kwaliteitsvolle laptops verkopen aan mooie prijzen. Indien je niemand kent die veel games speelt kan je op gaming forums ook goede deals vinden.

Het is aan te raden om een laptop te kopen met genoeg RAM geheugen omdat de processor misschien al wat trager werkt dan origineel! 512MB RAM zou ik als absolute minimum aanraden maar meer is natuurlijk beter!

Het merk van de laptop is ook zeer belangrijk. Ik zou eerder een Asus aanraden in plaats van bijvoorbeeld een HP. De mensen van SquareTrade hebben namelijk een studie gedaan naar de betrouwbaarheid van laptops. Hieruit bleek dat laptops van HP het minst betrouwbaar waren met 25.6% kans om binnen de 2 jaar volledig kapot te zijn! Laptops van Asus daarentegen zijn het meest te vertrouwen met een faalkans van maar 15.6%!

Veel succes met je zoektocht!Over de Auteur

MultimediaReviews bestudeert verschillende laptops op de markt. Hij heeft extensieve en gedetailleerde reviews op zijn website Multimedia Reviews staan. Om deze te lezen: klik hier

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo