FB pix Factoren om op te letten bij gsm aanbiedingen - Artikelpost

Factoren om op te letten bij gsm aanbiedingen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1000 | Aantal woorden: 535 | Datum: | 0 commentaar

Gadgets

Wat voor trucs kan de gsm allemaal? Bijna alle aanbiedingen zijn smart phones en langverwachte toestellen die nog niet op de markt zijn. Deze zijn altijd voorzien van spetterende designs en de beste camera’s. Muziek kan in elke vorm worden afgespeeld en foto’s en filmpjes kunnen direct op internet gezet worden via de mobiele verbinding. Vaak worden deze toestellen als gratis omschreven, maar let wel op dat je het toestel niet terug betaald door maandelijks fors meer te betalen.

Waarde voor je geld

Uiteraard is het aantrekkelijk om een gratis toestel bij een nieuw abonnement te ontvangen. Maar wanneer je een nieuw toestel zonder abonnement neemt, lopen de kosten hoog op. Vergelijk aanbiedingen en ga niet direct voor het eerste de beste toestel. Er zijn veel aanbiedingen dus de ideale gsm is out there…

Gebruiksvriendelijkheid

Als je dan toch een abonnement hebt genomen op je gsm, zit je voor langere tijd aan je –vaak gratis gekregen- toestel vast. Kies dus wel een gsm die makkelijk te gebruiken is en die je aan kunt passen naar jouw wensen. Je gsm is van jou, niet andersom! Ligt het toestel lekker in de hand, zitten de knopjes een beetje voordelig of kun je met handschoenen geen touch screen bedienen? Allemaal factoren om op te letten bij gsm aanbiedingen.

Acties van de providers

Sms-verdubbelaar, extra belminuten buiten je bundel; elke provider heeft zo zijn eigen aanbiedingen die het kiezen van een nieuw toestel moet vergemakkelijken. Uiteraard hangen deze acties wel af van welk abonnement je hebt gekozen.

Bellen in het buitenland

Wellicht seizoensgeboden maar zeker het noemen waard, want dit hoort toch wel bij de kleine lettertjes van een abonnement. Het is zaak dat je bij goed oplet welke tarieven gehanteerd worden in het buitenland. Sommige providers rekenen meer dan 2 euro per bezochte internetpagina op je mobiel. Een aanfluiting in plaats van een aanbieding.

Het oog wil ook wat

Natuurlijk zijn looks van groot belang. Niemand wil over straat met een verouderd model en liefst geen zware units op zak dragen. Als het even kan graag ook een toestel dat niet door iedereen gedragen wordt. Wanneer er aanbiedingen voor een nieuw toestel zijn, komt het vaak voor dat vervolgens iedereen met jouw gsm over straat loopt. Aanbiedingen genoeg, dus genoeg mogelijkheden om origineel te blijven.

Abonnementsduur

Let bij gsm aanbiedingen altijd op dat je niet ineens jarenlang vast zit aan een duur abonnement met een hoge maandelijkse rekening. Wat vaak mooi lijkt, kan uiteindelijk resulteren in het tegenovergestelde. Denk bijvoorbeeld aan een voordelig eerste halfjaar, waarna de maandelijkse prijs ineens omhoog schiet. Dit geldt bijvoorbeeld voor internet. Wat als aanbieding wordt gepresenteerd, kan na een bepaalde tijd ineens een deuk in je portemonnee blijken. Let dus goed op wat je uiteindelijk maandelijks kwijt zult zijn.

 Over de Auteur

KPN heeft altijd voordelige GSM aanbiedingen met mooie toestellen en leuke extraatjes. Kijk op KPN.com  welke aanbieding het beste bij jou past.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo