Fiber NL eerste provider domotica - Artikel Post - Artikel Marketing

Fiber NL eerste provider domotica

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Fiber
Gezien: 489 | Aantal woorden: 554 | Datum: Wed, 29 Jul 2015 | 0 commentaar

Fiber NL is de eerste provider die de stap waagt om ook domotica aan te bieden. Er zijn wel 100 miljard apparaten over 10 jaar aangesloten op het internet en Fiber speelt hier als de eerste itnernetprovider in Nederland op in. Een andere naam voor domotica is huisautomatisering. Dit is het domein van huiselijke elektronica. Het is een samentrekking van de Latijnse woorden domus (huis) en tica (komt van informatica en telematica). Het gaat over het integreren van techniek en de bediening in de woning, maar ook over de dienstverlening van buitenaf naar de woning toe. Vanaf nu kunt u ook verbonden zijn met Internet of Things dankzij Fiber!

Over Fiber Nederland
Fiber Nederland is een onafhankelijke glasvezelprovider. Wij bieden klanten naast internet, tv en telefonie nu ook een Fiber SmartAlarm. Met dit systeem wordt u beschermd tegen inbraak, brand en koolmonoxide. Dit alarm werkt op internet, het draadloze systeem is daarom in huis te bedienen met een smartphone, pc of tablet. Er wordt ingespeeld op de huidige smart home trend en klanten kunnen hierdoor hun thuisnetwerk nog vaker en slimmer gebruiken, allemaal dankzij Fiber Nederland.


Hulp vragen of zelf actie ondernemen
U kunt vragen aan buren en vrienden wanneer u op vakantie gaat om een oogje in het zeil te houden. Prima! Ze leggen de post uit het zicht, doen af en toe een lamp aan en uit enz. Zelf kunt u de huistelefoon doorschakelen naar uw mobiele telefoon. Maar is uw huis hierdoor optimaal beschermd? Een inbraak heeft u niet in de gaten, want u bent weg en de buren zijn er ook niet altijd. Daarom kunt u met het SmartAlarm van Fiber NL uw huis nog beter in de gaten houden. Waar u ook bent, u kunt het huis in de gaten houden en controleren. Daarbij kunt u uit diverse pakketten kiezen en bij een van de pakketten wordt er ook een HD camera geleverd en dan kunt u live thuis meekijken. Als dat geen veilig gevoel geeft…!

Over de Auteur

De Nederlandse onderneming Fiber Nederland – gevestigd in Amsterdam – is de snelst groeiende provider. FiberNL is onafhankelijk van een netwerkleverancier en in geheel Nederland beschikbaar. Als het niet via glasvezel kan, dan via het best beschikbare netwerk. Het bedrijf biedt voordelig internet, televisie- en telefonieabonnementen en sinds kort het Fiber SmartAlarm. Het alarmsysteem is los verkrijgbaar, maar ook in combinatie met andere Fiber-diensten. In dat laatste geval krijgen klanten een extra korting, wordt alles op één rekening gepresenteerd en zijn alle diensten eenvoudig te beheren via de MyFiber-omgeving. Tevens is het mogelijk het SmartAlarm door de Fiber-monteur te laten installeren. Meer informatie is te vinden op www.fiber.nl.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo