Foscam houdt criminelen op een afstand - Artikel Post - Artikel Marketing

Foscam houdt criminelen op een afstand

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Sjoerd de Groen
Gezien: 470 | Aantal woorden: 394 | Datum: Thu, 2 Jan 2014 | 0 commentaar

Foscam voor een veiliger huis of bedrijf

Sommige mensen wonen in een buurt waar vandalen en dieven regelmatige toeslaan. Andere mensen zijn dan weer rijker dan gemiddeld en worden daardoor vaak het uitverkoren slachtoffer van dieven. Een foscam systeem helpt u deze ongewenste bezoekers op een afstand te houden. Door het beveiligen van uw huis met camerabewaking creëert u harde bewijzen, mocht er toch eens een inbraak voordoen. Zeker in de combinatie met een alarmsysteem zal het gebruik van foscam zeer efficiënt zijn in het op afstand houden van criminelen.

Het dure woord foscam

‘Wat is foscam?’ zullen sommige lezers ondertussen wel denken. Een foscam is een manier om aan camerabewaking te doen. Concreter is foscam een IP camera die gekoppeld is aan een netwerk (zowel lokaal als op internet). Het grote pluspunt van de foscam is dat ze in vergelijking met de standaard PC camera’s niet stoppen met werken wanneer u uw computer uitschakelt. Dag en nacht zal de camera verdachte beelden registreren en deze opslaan op een server. De computer mag hiervoor uitgeschakeld worden. Bovendien kunt u gemakkelijk de beelden op een ander moment en van waar dan ook oproepen.

Een foscam systeem kopen?

 

IntelliHome is een van de vele webshops waar u een foscam systeem kunt kopen. Deze webshop heeft zich immers gespecialiseerd in beveiliging en spionnage. IntelliHome wilt samen met u zorgen voor een betere beveiliging en controle op uw woning of bedrijf. Daarom verkoopt IntelliHome ook verschillende foscams. Op hun webshop kunt u de specificaties van deze foscams gemakkelijk met elkaar vergelijken waardoor u zeker de foscam koopt die voor u het nuttigste is. Heeft u nog vragen over een foscam? Dan kunt u ook gemakkelijk IntelliHome contacteren. Zij zullen met heel veel plezier al uw vragen beantwoorden. Koop vandaag nog een foscam en uw huis wordt nog veiliger!Over de Auteur

Tekst over foscam systemen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo