Glasvezelkabel is onmisbaar - Artikelpost

Glasvezelkabel is onmisbaar

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 161 | Aantal woorden: 390 | Datum: | 0 commentaar

Doordat iedereen tegenwoordig veel gebruik maakt van internet, door middel van Facebook, Twitter, Whatsapp en youtube is er een betrouwbare en snelle internetverbinding nodig. De laatste jaren is er op het gebied van internetverbindingen veel verbeterd. De technologie is er zeker op vooruit gegaan. Zo hebben we naast de draadloze verbinding ook de glasvezelkabel. Deze zorgt voor een zeer snelle en stabiele verbinding waardoor iedereen ongestoord en zonder irritatie gebruik kan maken van het internet.

Niet alleen voor de particuliere klant is dit een grote verbetering, ook voor de zakelijke kant is dit een grote verbetering. Bedrijven zijn beter bereikbaar, kunnen sneller aan het werk en hebben minder wachttijden door het gebruik van de glasvezelkabel. Dit zorgt voor minder irritatie op de werkvloer. Niet alleen het internet werkt op glasvezel, ook televisie, beveiligingscamera’s en intranet werkt op deze glasvezelkabel.

De voordelen

Ik heb al een aantal van deze voordelen benoemd, maar er zijn zeker nog meer voordelen. De snelheid is flink verbeterd, de gemiddelde internetsnelheid is in Nederland maar 15 Mbps. Dit kan door middel van de glasvezelkabel een stuk hoger. U kunt kiezen voor 50, 100 of zelfs 500 Mbps. Dit is dus een stuk hoger en voor bedrijven ideaal. U kunt dus ongestoord en snel downloaden en uploaden wat u maar wilt. Of u dit nu als particulier wil doen of als bedrijf. Het kan allemaal. Een ander voordeel van de glasvezelkabel is dat dit een openbaar netwerk is. Iedereen kan hiervan gebruik maken. Bij de oude kabels kan het voorkomen dat u in een bepaalde regio verplicht bij een bepaalde provider te zitten. En dat hoeft nu niet meer.

Contact en informatie

 

Wilt u nu meer te weten komen over de glasvezelkabel, of wilt u de mogelijkheden bekijken voor het aanleggen daarvan? Dan kan ik het beste verwijzen naar de website van de glasvezelshop. Zij beschikken over alle mogelijke materialen op dit gebied. Over de Auteur

De glasvezelshop beschikt over alle mogelijke middelen om een glasvezelkabel aan te leggen, zowel particulier als zakelijk

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo