Goedkoop abonnement? Kies voor sim only! - Artikel Post - Artikel Marketing

Goedkoop abonnement? Kies voor sim only!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 276 | Aantal woorden: 760 | Datum: | 0 commentaar

Ben jij je huidige smartphone zat, maar heb je geen zin om weer een duur abonnement af te sluiten? Denk dan eens aan een sim only abonnement! Met een dit abonnement betaal je alleen voor het abonnement en dus niet voor een telefoon, waardoor de kosten vele malen lager zijn dan bij een normaal abonnement met dure telefoon.
Als je hiervoor kiest, kun je helemaal je eigen abonnement samenstellen, jij kiest hoeveel belminuten, smsjes en databundel je wilt hebben. Zo stel jij je ideale abonnement samenstellen in plaats van dat dit voor je gedaan wordt. Het is op elk toestel te gebruiken en je bespaart flink wat geld.

Verschillen

Er zijn verschillende providers die deze abonnementen aanbieden, Zo kun je gaan voor Robin Mobile sim only. Ook tussen de providers zit een verschil in prijs, maar alle abonnementen zijn goedkoper dan reguliere abonnementen. Verschil in bereik zal er niet zijn, je maakt gebruik van hetzelfde netwerk als met een regulier abonnement. Ook in het buitenland is je sim only abonnement te gebruiken en hier is het wederom vaak voordeliger. Tevens kun je vaak net als bij normale abonnementen je gebruik bijhouden en precies zien hoeveel je nog van je bundel over hebt.


Voor wie is het geschikt?

Als je al een toestel hebt of het zonde vindt om een werkend toestel niet meer te gebruiken, is dit voor jou de ideale uitkomst. Als je dus al een telefoon hebt, of er goedkoop één kan krijgen is het snel veel voordeliger dan een normaal abonnement. Vaak wordt de korting die normaal op het toestel wordt gegeven nu verrekend met de abonnementskosten. Dat betekent dus dat sim only abonnementen in verhouding heel goedkoop zijn. Wel is het belangrijk of je huidige toestel simlock vrij is. Dit kun je meestal vinden op de site van de provider. Vaak kun je na afloop van je abonnement de telefoon vrijblijvend simlock vrij maken. Voor meer informatie over simlock vrij maken is het mogelijk om contact op te nemen met de huidige provider.

 

Op verschillende sites is het mogelijk om sim only abonnementen te vergelijken. Zo kun je het abonnement wat het beste bij je past makkelijk vinden. Wacht niet langer en sluit snel uw voordelige sim only abonnement af en geniet meteen van de vele voordelen die sim only biedt.

Over de Auteur

gepassioneerde schrijfster die het leuk vind om over dagelijkse bezigheden te schrijven

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[169 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo