FB pix Goedkope toners en cartridges - Artikelpost

Goedkope toners en cartridges

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1127 | Aantal woorden: 476 | Datum: | 0 commentaar

Goedkope toners en cartridges

Computers zijn heden ten dage niet meer weg te denken. Hetzelfde geldt min of meer voor printers. Niet alleen bedrijven, maar ook de meeste huishoudens hebben minimaal een pc en een printer in huis. En zo je voor je pc software nodig hebt om ermee te kunnen werken, zo heb je om te printen toners of cartridges nodig. Welke van de twee je dient te gebruiken om te printen is afhankelijk van het type printer.

Toners

Waar men grote hoeveelheden moet printen, wordt meestal een laserprinter gebruikt. Deze maken doorgaans gebruik van toners. Doordat toners droge poederinkt bevatten, gaan toners vaak wat langer mee, wat de duurdere aanschaf enigszins compenseert.

Cartridges

Moet je kleinschalig printen, dan voldoet een inkjetprinter uitstekend. Doordat er met vloeibare inkt geprint wordt, is de kwaliteit beter dan bij printen met een toner. Een nadeel is dat de inkt in een inktcardridge uit kan drogen, waardoor de cartridge maar beperkt houdbaar is. Prijzen toners en cartridges vaak hoog Bij de aanschaf van een printer is deze vaak al voorzien van een toner of cartridges. Omdat deze toner of inktcartridges niet volledig gevuld zijn, ben je genoodzaakt om al snel nieuwe te kopen. En soms is de aanschaf van toners en cartridges - uiteindelijk - net zo duur als de printer zelf. Terwijl het ook goedkoper kan.

Vergelijk

Het is dan ook zeker niet verkeerd om tijd te besteden aan het vergelijken van aanbieders en productprijzen. Zo zijn er bijvoorbeeld verkooppunten te vinden die ook alternatieven voor de dure toners en cartridges van de meest gangbare merken in hun assortiment hebben. Hierdoor kan het printen op zich vele malen goedkoper uitvallen. Maar ook de prijzen van de merken zelf kunnen behoorlijk uit elkaar liggen.

Toner of cartridge bestellen via internet

Zo kun je tegenwoordig ook op het internet heel makkelijk inkt bestellen en ben je vaak stukken goedkoper uit dan wanneer je je toners of cartridges in een winkel gaat kopen. Handig aan webwinkelen is bovendien dat je vaak direct vindt wat je zoekt. Als we het hebben over het bestellen van printerinkt is de HP 364XL bijvoorbeeld een artikel waar zoveel op gezocht wordt, dat er zelfs een aparte pagina voor bestaat: hp364xl.nl!

De prijzen van toners en inktcartridges mogen dus nogal uiteen liggen, ze doen echter niets aan de kwaliteit af. Dus waarom naar een dure winkel als het ook goedkoper kan? De keus is aan jou!Over de Auteur

Bas

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo