Welke HDMI kabel moet je kiezien? - Artikelpost

Welke HDMI kabel moet je kiezien?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 958 | Aantal woorden: 525 | Datum: | 0 commentaar

Welke HDMI kabel moet ik kopen?

Dit is een van de meest gestelde vragen die Artikelpost dagelijks binnen krijgt. Deze vraag is dan ook best moeilijk om te beantwoorden. In principe is elke HDMI-kabel goed voor uw apparaat. Alleen zijn sommige HDMI-kabels beter voor u apparaten dan andere HDMI-kabels.

De standaard HDMI-kabel

Zoals veel producten heeft de HDMI-kabel ook een standaard. De standaard HDMI-kabel kan een resolutie van 1080i en 720p aan. Daarnaast geeft het geen ondersteuning voor andere datakanalen zoals bijvoorbeeld Ethernet.

3D-televisies en Blu Ray spelers

Wanneer u in het bezit bent van een 3D-televisie en/of Blu Ray speler heeft u een speciale HDMI-kabel nodig. Indien u optimaal gebruik wilt maken van 3D, is de HDMI-kabel 1.4 precies iets voor u. Deze kabel is de enige in zijn soort die 3D-beelden aan kan.

High Speed HDMI-kabel met ethernet

Deze HDMI-kabel kan een resolutie van maar liefst 1080p aan. Daarnaast heeft het als extra datakanaal Ethernet. Dit is de perfecte kabel voor Home Cinema Sets die ethernet ondersteuning hebben.

Moet ik voor een goedkope of een wat duurdere kiezen?

Veel mensen denken vaak dat een duurdere HDMI-kabel een betere HDMI-kabel is dan een wat goedkopere. Dit ligt echter aan wat u precies met uw HDMI-kabel van plan bent. Wilt u uw HDMI-kabel voor een dvd speler gebruiken en heeft u weinig stoorbronnen, dan kunt u gerust een goedkope HDMI-kabel bestellen. Bijvoorbeeld een HDMI kabel van de Action. Bent u van plan om hoge signalen te verzenden met uw HDMI-kabel, dan kunt u beter voor een wat duurdere kiezen.

Wat Artikelpost zijn klanten adviseert is het maken van een lijstje. U zult denken wat kan een lijstje u nu helpen bij uw keuze maken van de goede HDMI-kabel. Schrijf alle storingsbronnen die, bijvoorbeeld in uw woonkamer, aanwezig zijn. U kunt dan denken aan digitale ontvangers, routers, mobiele telefoons of gameconsoles. Heeft u niet zoveel storingsbronnen, dan kunt u gerust een wat goedkopere HDMI-kabel kopen. Heeft u volgens u te veel storingsbronnen, dan moet u maar eens goed over een duurder alternatief nadenken.

Onze blog staat altijd voor u klaar

Onze blog weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om een juiste keuze te maken tussen al die HDMI-kabels. U moet dan ook weten dan onze blog altijd voor u klaar staat. De Action staat bekend om zijn service en kwaliteit HDMI-kabels. U kunt altijd met uw vragen bij ons terecht. Bekijk snel onze website en kies uw geschikte HDMI- kabel uit.
Over de Auteur

Hoi ik ben Peter, ik houd van sporten, hardlopen en zweten in de sauna. Voordat ik ga slapen lees ik graag een boek op mijn Kobo e-reader, met stiekem een klein glaasje Amaretto.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[356 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo