FB pix Het fenomeen Angry Birds - Artikelpost

Het fenomeen Angry Birds

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1094 | Aantal woorden: 363 | Datum: | 0 commentaar

Angry Birds is de afgelopen jaren een waar begrip geworden. Sinds de Finnen dit spel op de markt hebben gebracht is iedereen er gek van. Je hebt allerlei verschillende versies: gewoon, space, star wars, seizoenen en ga zo maar door. En dat was nog lang niet alles, er zullen waarschijnlijk nog veel meer versies volgen. Bij het spel Angry Birds moet je verschillende soorten vogeltjes uit een katapult schieten, die vervolgens hun vijanden, groene varkentjes, moeten verslaan. Je dient zoveel mogelijk punten te halen, die je vooral krijgt als je vogeltjes over houdt.

Behalve spellen zijn er tegenwoordig op de markt allerlei verschillende items van merchandise te koop. Zo heb je hier bij ons bijvoorbeeld iphone hoezen en schoolartikelen met de bekende vogeltjes. Maar in Finland, het land van herkomst, weet je niet wat je ziet. Alle winkels staan vol met de meest bizarre voorwerpen van Angry Birds. Blikjes drinken, kauwgom, knuffels, usb sticks en nog veel meer. Er is zelfs een aparte Angry birds winkel, waar uitsluitend artikelen te koop zijn met deze schattige vogeltjes. Je kunt het spel op allerlei verschillende toestellen spelen, zoals op je iphone, android toestel, tablet, pc of ipad. Maar ook een dvd en een pc spel zijn al op de markt. In het thuisland van de vogeltjes is er zelfs een pretparkje geopend, daaraan is dus al wel te zien dat de vogels immens populair zijn, in eigen land maar ook overal anders ter wereld.

In 2009 kwamen de vogeltjes van Angry Birds voor het eerst op het scherm, waarnaar er een snelle boost is ontstaan die ervoor gezorgd heeft dat Angry Birds een van de populairste spelletjes is die je online kunt spelen. Het beste is ook dat het geheel gratis is. Op internet kun je het spelen, maar op je toestellen hoef je niet te betalen voor de download.Over de Auteur

Was vrij succesvol in het inzetten jus in Fort Lauderdale, FL. Verdiende geprezen om mijn werk te schrijven over Pasen snoep in de financiële sector. Enthousiast over het toezicht op de productie van hula hoops in Mexico. Heb een jaar les over liefde voor de boeren. Verdiende lof voor het beheer van acne in Prescott. Begaafd in het bevorderen van kabeljauw in Pensacola, FL.


Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Spele weerom kinderspel van alle tyden
Spele weerom kinderspel van alle tyden

€ 18,95
Toon product

Nu gaet reynaerde al huten spele
Nu gaet reynaerde al huten spele

€ 14,00
Toon product

Spēle ar X kungu - Erotisks īss stāsts
Spēle ar X kungu - Erotisks īss stāsts

€ 0,99
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo