Hoe kan je je On-site zoekbalk aanpassen om zo je conversies een boost te geven? - Artikelpost

Hoe kan je je On-site zoekbalk aanpassen om zo je conversies een boost te geven?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 639 | Aantal woorden: 728 | Datum: | 0 commentaar

Hoe handig zou het zijn als je gewoon de gedachten van je doelgroep zou kunnen lezen? Tegenwoordig is dit mogelijk door Google Site Search te integreren in uw website waardoor eenzelfde functionaliteit  gebruikt wordt voor de interne zoekbalk van uw site als die van Google Search Egine. Indien u vervolgens Google Analytics koppelt aan de geïntegreerd Google Site Search is het eenvoudig een overzicht te bekomen van de zoekacties ingevoerd in uw website. Met behulp van deze gegevens kan u effectief veranderingen aanbrengen in uw website.
Aanpassen van uw SEO strategie

SEO (Search engine optimization) is een van de meest gebruikte online marketing strategieën. Zoeken op trefwoord is een van de vele SEO-technieken. Het is mogelijk dat uw bezoekers gelijkaardige zoektermen ingeven in Google, dit geeft u de kans om uw eigen zoektermen te verrijken. Deze nieuwe gevonden zoekwoorden kunnen worden gebruikt voor het optimaliseren van uw SEO-strategie en u zo te richten op de juiste doelgroep.

Verbeteren van gerbuikservaringen

Interne search-query’s zorgen dat u een overzicht krijgt over de verwachtingen en voorkeuren van uw gebruikers. Door hier dieper op in te gaan en deze data te analyseren kan u nagaan waar uw bezoekers specifiek naar op zoek zijn en of ze dit al dan niet kunnen terugvinden op uw website. Met behulp van de veel gebruikte zoektermen kan u ook zelf op onderzoek uitgaan en nagaan of de teruggevonden webpagina’s voldoende relevante informatie bevatten en eventueel aanpassingen nodig zijn zodat de site beter aansluit bij de verwachtingen van de bezoeker.

Optimaliseren van je landings pagina

Indien u, na analyse misschien opmerkt dat uw site niet voldoet aan de behoefte van de bezoeker kan u de advertentietekst bewerken om meer relevante zoekopdrachten met uw website te linken. Anderzijds kan u uw pagina ook steeds optimaliseren naar de huidige trends om meer relevantie te bekomen.

voor uw pagina te maken en verwachtingen van de klant effectief te beheren. Anders, het optimaliseren van uw pagina-inhoud op basis van de trend u te identificeren in de search-queries.

Bekijk meer informatie over de Website Ontwikkeling Agentschap, Outsourcing Website Ontwikkeling India en Website Ontwikkeling Specialist. De expertise van de auteur wordt echt gewaardeerd door kijkers.

Over de Auteur

Ik ben een nieuwsgierig Ontdekkingsreiziger van technologische trends en ik ben dol op het delen van mijn kennis over hoe mengen de technische aspecten en de bedrijfsstrategieën in een waar genoegen resulteren kan. Ik ben dol op schrijven van scherpe content op het web en mobiele app ontwikkeling. Ik heb in de digitale oplossingen voor meerdere jaren en graag te verbinden met een actieve online community die deelt de zelfde interesse en expertise als ik.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo