HOE ONTWIKKEL JE EEN MOBIELE APPLICATIE DIE REACTJS GEBRUIKT? - Artikel Post - Artikel Marketing

HOE ONTWIKKEL JE EEN MOBIELE APPLICATIE DIE REACTJS GEBRUIKT?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: rasinbekkevold159
Gezien: 254 | Aantal woorden: 938 | Datum: Wed, 15 Nov 2017 | 0 commentaar

ReactJS is een zeer gewilde JavaScript-bibliotheek om, zowel één pagina applicatie, als mobiele applicaties te ontwikkelen.

 

In dit bericht wil ik graag bespreken over de kennis en vaardigheden die voorwaarde zijn voor een ontwikkelaar van mobiele app-ontwikkeling voor het bouwen van een mobiele app via ReactJS.

Het MVC Patroon

Is React een MVC-framework? Het antwoord kan je verrassen, maar het is nee. React werkt niet met een tweerichtings bindingsproces dat gewoonlijk wordt geïnitieerd door gebeurtenissen die op zijn beurt worden geactiveerd door een correctie in een deel van het ontwikkelingsproces. Deze JavaScript-bibliotheek gebruikt eerder eenrichtings dataflow en werkt ook met een nieuw element dat een combinatie is van View and Controller.

Synthese van JSX in het werk zetten

JavaScript Extension (JSX) syntax helpt JavaScript-ontwikkeling experts in HTML-citaat en ook bij het maken van subcomponenten. Zo kunt u eenvoudig puur JavaScript schrijven. De syntax lijkt o HTML en is geïntroduceerd door Facebook.

React's klas systeem

Deinitiatie in ReactJS wordt gedaan met een klas systeem; dit komt doordat elementen centraal staan in de bibliotheek naast al het andere. Deze elementen worden ontwikkeld met bepaalde doelstellingen in het achterhoofd en ze hebben ook een eigen ecosysteem. Dit is een typische methode van React.createClass; en door de afwezigheid van conventionele Model View Controller (MVC), is het standaard klasse systeem ook niet meer up-to-date..

Blijf op de hoogte van plugins van derden

Wanneeru ReactJS gebruikt, zou u het gebrek aan ondersteuning ervaren, doordat de bron van plugins van derden ontbreekt in dit framework. Daarom moet u de nieuwste versies van de plugins bijhouden en uzelf op de hoogte houden.

Juiste documentatie

Umoet vertrouwd zijn met documentatie terwijl u ReactJS begint te gebruiken voor uw mobiele applicatie-ontwikkeling. Dus, kom je te leren hoe en waar je taak begint en nog veel meer. Bovendien zal je in de toekomst te weten komen over enkele externe bronnen, als ze vrijkomen.

Nu is het jouw beurt

Vandaagis er sprake van stevige concurrentie in de mobiele app markt en u zou voorzien moeten zijn van een robuust framework om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Heeft u ooit React gebruikt voor het maken van een mobiele applicatie? Denk u dat het een van de beste frameworks is vandaag de dag?

Ik zou graag van je willen horen, een discussie starten door uw commentaar hieronder achter te laten.Over de Auteur

Ik ben een technologisch fanaticus die graag problemen wil bouwen, code en oplossen. Ontvang de laatste updates van de informatietechnologie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo