FB pix HTC Wildfire gaat als een lopend vuurtje - Artikelpost

HTC Wildfire gaat als een lopend vuurtje

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1493 | Aantal woorden: 618 | Datum: | 0 commentaar

De gebruiker kiest
Dat er aan de gebruiker gedacht ging worden, bleek al op Facebook voordat het toestel uit ging komen. Via een poll kon gekozen worden welke naam het toestel zou krijgen. Jovi, Zeal en Festi vielen af: Wildfire bleek met ruim 50% de winnaar. En de gebruikers winnen een beetje mee, met deze goedkope maar zeer geavanceerde Wildfire.

Makkelijk updaten
Geen stylus meer, de HTC Wildfire heeft een touch screen met de belangrijkste knoppen onder het scherm. Het zogeheten pinch-to-zoom systeem zorgt ervoor dat je makkelijk door de zeven schermen heen kunt scrollen. De android Wildfire maakt het mogelijk om via een paar simpele stappen volledig up to date te blijven met vrienden, familie en connecties uit je social networks. Neem een foto of maak een filmpje en zet ze direct online via de applicaties (die zijn al voor je geinstalleerd) van Facebook, Google video of Twitter. Via de Friendstream zie je ook gelijk waar zij zelf allemaal mee bezig zijn. Foto's, filmpjes en updates verspreiden zich als een lopend vuurtje via de HTC Wildfire.

Altijd bereikbaar
Internet op de HTC Wildfire is snel en makkelijk. Het toestel pikt bijna alle verbindingen op (bijvoorbeeld GPRS, UMTS en GSM) en moet daardoor soms even nadenken. Dit gebeurt bij elke telefoon, dus er is geen enkele reden tot zorgen. Aan de snelheid van de Wildfire ligt het namelijk niet en het gaat ook niet ten koste van de snelheid van internet zelf. Uiteraard is wi-fi ook te gebruiken op locaties waar dit beschikbaar is.

Camera
De 5.0 megapixel camera maakt topfoto's met flits en autofocus. Tegenwoordig is 5.0 megapixel toch wel de norm bij een telefoon en de Wildfire stelt niet teleur. Uiteraard kun je die dan direct doorsturen en online zetten. Geotaggen is mogelijk met GPS en verdwalen gaat niet meer gebeuren dankzij het alvast geinstalleerde Google Maps en HTC Footprints. Breedbeeldvideo's maken? Ook geen probleem.

Synchroniseren met PC
Via een datakabel die standaard geleverd wordt, beheer je je pc of laptop overzichtelijk en makkelijk via de HTC Sync Software. Denk bijvoorbeeld aan een backup maken van alle telefoonnummers. Handig! De smartphone heeft verder 2GB aan geheugen via de MicroSD memorycard en het intern geheugen bedraagt 512MB.

Trucs
De Wildfire kan natuurlijk alles wat tegenwoordig gewenst wordt van een fatsoenlijke smartphone. FM radio, een camera, opties om muziek te luisteren, Bluetooth en een internetverbinding; alles is aanwezig wat bij duurdere toestellen ook te vinden is.

Mini HTC Desire
De HTC Wildfire wordt door sommigen de Mini HTC Desire genoemd, en erg vreemd is dat nu ook weer niet. Het toestel lijkt in eerste oogopslag trouwens misschien nog wel meer op een Google Nexus One, die immers ook uit handen van HTC komt. Zo zijn de aanraakgevoelige knoppen bijvoorbeeld bijna hetzelfde als die van de Nexus. Maar inderdaad, de Wildfire zou zeker een broertje van de HTC Desire kunnen zijn. De looks en kleuren zijn namelijk vrijwel identiek aan die van de iets grotere Desire. Natuurlijk zijn er wel verschillen, waaronder het kleine detail dat de micro-usb poort nu aan de zijkant zit in plaats van aan de onderkant. Aan het design zal het in elk geval niet liggen. Weinig gewicht voor weinig geld. Met slechts 13 millimeter dun ligt het toestel wel ontzettend lekker in de hand.

 

Over de Auteur

KPN biedt van alles op het gebied van mobiele telefonie. Uiteraard ontbreekt de HTC Wildfire niet in het assortiment. En met extra scherpe aanbiedingen wordt de Wildfire wel erg aantrekkelijk…bekijk de deals op de Htc Wildfire pagina!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo