Innovatie in regio Enter (in Twente) - Artikelpost

Innovatie in regio Enter (in Twente)

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 152 | Aantal woorden: 417 | Datum: | 0 commentaar

Natuurlijk weten we allemaal dat Nederland groeit, zowel in inwonersaantal als economie en de aanwas van nieuwe bedrijven. Een goed voorbeeld hiervan is het dorpje Enter in het westen van Twente. Enter is in de laatste jaren flink gegroeid in omvang en bewonersaantal! Veel bedrijven willen zich hier vestigen, met name op het nieuwe industrieterrein ‘’De Elsmoat''. U kunt dit gunstig gelegen terrein vinden tussen Enter en Rijssen. De regio is in de afgelopen jaren verrijkt met diverse bedrijven, echter twee innovatieve bedrijven zijn zeer noemenswaardig! Het gaat om Ferex en Lanova. Beide bedrijven gaan vernieuwend te werk en de producten die worden geleverd zijn een effectieve vooruitgang!

Het bedrijf Ferex is een nieuwe naam, op de Nederlandse markt. Het is echter alleen de naam die u waarschijnlijk nog niet vaak hebt gehoord, want het product dat wordt geleverd klinkt u vast wél bekend in de oren! Ferex maakt o.a. kunststof rijplaten die zijn licht, sterk en eenvoudig te installeren en kunnen voor diverse toepassingen ingezet kunnen worden. Neerleggen en koppelen van de lichte, groot formaat platen gaat in hoog tempo en levert dan ook snel resultaat. Dit zijn glasvezelversterkte composiet platen, die een sterke basis vormen voor iedere bouwplaats, site of evenement. Met de Ferex rijplaten is al meer dan 30 jaar ervaring opgedaan in het buitenland. Ferex werkt samen met zusterbedrijf TSE en dat vormt voor hen een stevig fundament, want dit bedrijf heeft al 20 jaar ervaring!

Het bedrijf Lanova richt zich op een andere, uiterst actuele bedrijfstak. Wilt u een laadpaal kopen: meer informatie is dan wenselijk! Steeds meer landgenoten rijden privé of zakelijk met een elektrische of plug-in Hybride auto. Een zeer milieuvriendelijke en duurzame ontwikkeling. Maar, wordt vaak genoemd, het opladen is zo’n langdurig proces. Daarom heeft Lanova dé oplossing, namelijk een thuislader voor uw voertuig. Door middel van een laadpaal kan uw voertuig op ieder gewenst moment snel en voordeling worden geladen. Opladen met de thuislader kan wel tot tien keer zo snel! Lanova biedt particuliere en zakelijke klanten een totaalpakket van slimme laadoplossingen. Natuurlijk kan deze laadpaal bij uw huis of bedrijf niet ontbreken!Over de Auteur

Lotte - - 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[93 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo