FB pix Innovatie op haar best: Nokia N8 - Artikelpost

Innovatie op haar best: Nokia N8

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1275 | Aantal woorden: 571 | Datum: | 0 commentaar

Nokia N8

Een uitgebreid artikel over een uitgebreide smart phone, de Nokia N8. Lees hieronder meer over dit telefoon toestel.

Fotografie in een buitencategorie
Nokia heeft ervoor gezorgd dat de N8 van alle technische hoogstandjes voorzien is. Uiteraard kan men online, smsen, gebruik maken van GPS en muziek luisteren. Ook filmpjes kunnen in hoogstaande kwaliteit worden bekeken. De 12.0 megapixel camera is van een buitencategorie en staat dankzij de digitale dubbele zoom garant voor foto's van een uitzonderlijke klasse. Eigenlijk is een eigen camera meenemen op vakantie overbodig geworden, mede dankzij de gezichtherkenning en de Xenon flitser. Vooruitstrevend detail is dat de geo-herkenning aangeeft waar iedere foto genomen is. Het doel van de Finse fabrikant om gewone camera's te vervangen komt zeker een stap dichterbij. De lens van Carl Zeiss komt de kwaliteit bijzonder ten goede. Foto's in het donker zijn geen probleem meer. De Nokia N8 is een waardige opvolger van de N86, die qua fotografie al zeer vooruit liep.

Van telefoon naar tv
De Nokia N8 heeft een touch screen van 3.5 inch. Het toestel is voorzien van een HDMI uitgang, en dat maakt de Nokia N8 uniek in zijn soort. Met HDMI is het mogelijk op gemaakte video's en foto's in de beste kwaliteit op een groot scherm te bekijken. De sleutelwoorden voor de Nokia N8 zijn foto en video. Monteer bijvoorbeeld zelf filmpjes en kijk ze terug op tv. Het besturingssysteem dat de boel draaiende houdt is de eerste versie van de nieuwe Symbian^3 generatie.

Van tv naar telefoon
Inderdaad, het is mogelijk om tv te kijken op de Nokia N8. Web TV is exclusief voor de N8 gecreëerd. Via 3G of Wifi komen de beelden binnen en kunnen ze bekeken worden via het unieke Web TV interface. Zenders als CNN en National Geographic zijn standaard te kijken. Een andere mogelijkheid van Web TV is het kijken van Uitzending Gemist.

Fashion statement
Grafisch ziet de Nokia N8 er een stuk gelikter uit dan zijn voorgangers. Het toestel weegt slechts 135 gram en ligt lekker in de hand. De N8 is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, waarbij vooral de oranje en groene toestellen opvallen. Verder is er de keuze uit donkergrijs, blauw en zilver. Het display is een andere opvallende eigenschap van het design van de Nokia N8. De metalen rand die hier omheen zit geeft de N8 een fraaie, stevige look. Via de snelknoppen aan de zijkanten wordt de camera in een klik in werking gesteld. De batterij biedt een maximale spreektijd van 720 minuten en het moet mogelijk zijn om de Nokia N8 tot 400 uur op stand-by te houden.

Scandinavisch smart
De Nokia N8 mag zich zonder enige twijfel een smartphone noemen. De wizard om email te installeren is zeer gebruiksvriendelijk en binnen een paar minuten is de gebruiker online. De Nokia N8 kan met gemak het gebruik van meerdere apps tegelijk aan. Het toestel zoekt automatisch naar benodigde instellingen na het installeren van inloggegevens en applicaties voor Facebook en Twitter zijn alvast geïnstalleerd. De gebruiker kan direct aan de slag.

Over de Auteur

Nokia is marktleider op het gebied van mobiele telefonie. Het Finse bedrijf staat bekend om innovatie en biedt standaard vernieuwing wanneer een nieuw toestel gepresenteerd wordt. Dit geldt ook zeker voor de Nokia N8, een toestel dat alleen al vanwege de zeer hoge kwaliteiten van de camera een nieuwe weg in slaat. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo