FB pix iPad 3 features en geruchten - Artikelpost

iPad 3 features en geruchten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1021 | Aantal woorden: 441 | Datum: | 0 commentaar

The Apple is een van de best verkopende tablets in de wereld en de iPad 3 zal deze positie alleen nog maar versterken. In een notendop, zal de Apple iPad3 zijn voorzien van een nieuw, dunner en slanker ontwerp, een daling van bijna 20 procent in omvang ten opzichte van de iPad 2. Het zal ook een volledige touchscreen HD scherm ondersteunen met een schermresolutie van 2048 x 1536.

Afgezien van dat, zal de iPad 3 een lichtere accu hebben, waardoor het gewicht van de tablet zal afnemen. Echter is de batterij naar verluidt 20 tot 30 procent dikker dan de accu van de huidige iPad's, maar dit zal voor een langere levensduur van de batterij zorgen.

Ook wordt verwacht dat de iPad 3 over een draadloze oplaadt technologie beschikt, die in staat zal zijn om de batterij en de overdracht van gegevens draadloos te laten plaatsvinden.

De huidige Apple iPad 2 heeft een 900 MHz dual-core ARM Cortext-A9-processor, Apple A5 chipset en PowerVR SGX543MP2 GPU. Dit maakt de Apple iPad 2 een krachtige tablet en een van de belangrijkste concurrent in de wereld van de tablets. Om de concurrentie voor te blijven wordt de iPad 3 volgens de laatste geruchten voorzien van een sportieve A6 Quad-core processor. Dit zou de iPad 3 zo krachtig maken als een high-end desktop.

De iPad 3 zal komen met de nieuwste iOS 5, dat de multi-touch technologie ondersteund. Echter voorspellen analisten en tech liefhebbers dat Apple OS X Lion gaat voeren voor de tablet, omdat het zal worden aangedreven door een quad-core processor.

Apple liefhebbers hadden de Retina Display-functie op de Apple iPad 2 verwacht, maar Apple lijkt te werken aan een verbeterde versie voor in de iPad 3. De iPhone 4 ondersteunt momenteel de Retina Display met een schermresolutie van 960 x 640. Apple legt Retina Display uit als: "Het ontwikkelen van pixels van slechts 78 micrometer breed, stelt technici van Apple in staat om vier keer het aantal pixels te verpakken in hetzelfde 3,5-inch (diagonaal) scherm van de andere iPhone modellen. De resulterende pixel dichtheid van iPhone 4 - 326 pixels per inch - maakt tekst en afbeeldingen kijken een genot op elke grootte".

Op dit moment is er nog geen officieel woord te zeggen over de release datum van de iPad 3. Maar de verwachting is dat dit eind februari gaat plaatsvinden. Mogelijk op de verjaardag van wijlen Steve Jobs op 24 februari. Over de Auteur

Arnold met als schrijfnaam Gugli houdt zich bezig op Apple iPad 3 met het laatste nieuws omtrent de derde generatie Apple tablet.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo