iPad abonnement is nu zeer aantrekkelijk - Artikel Post - Artikel Marketing

iPad abonnement is nu zeer aantrekkelijk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: tverdouw
Gezien: 559 | Aantal woorden: 425 | Datum: Sat, 21 Apr 2012 | 0 commentaar

Met de introductie van de iPad wordt Apple de laatste jaren steeds populairder. Zo spelen ook de telecom providers hier op in door een iPad abonnement samen te stellen waarbij je gratis een iPad bij een abonnement kan krijgen. Het voordeel van zo'n iPad abonnement is dat je voor een redelijk laag tarief een iPad kunt hebben zonder direct de gehele kostprijs te hoeven betalen.

Toch zijn deze abonnementen nooit zo aantrekkelijk geweest als vandaag de dag. Ik moet zeggen dat je voor de iPad 1 altijd een goed iPad abonnement kon scoren waarbij je een gratis ipad kon krijgen. De Ipad abonnementen waren er in diverse vormen. Zo kon je bijvoorbeeld een iPad krijgen bij een telefoon abonnement. Het nadeel van dit abonnement was dat je altijd een iPad wifi only versie kreeg en dus niet het 3g netwerk op kon. Je kreeg dan een telefoonabonnement met belminuten die je dan op je huidige telefoon kon gebruiken. De andere abonnementen waren data abonnementen waarbij je een ipad data abonnement afsloot en daar dus wel een iPad 3g bij kreeg met meestal een bundel van 2000mb dataverkeer.

Vlak na de introductie van de iPad 2 verdween echter het aanbod dat je een gratis iPad bij je abonnement kon krijgen. Dit was duidelijk zichtbaar doordat er minder iPad abonnementen werden verkocht dan toen er nog wel gratis iPads bij het abonnement werden geleverd. Tot aan de lancering van The New iPad moest je altijd een bedrag van minimaal zo'n 80-90 euro bijbetalen. Dit was voor veel mensen toch een te hoge drempel.

Nu de nieuwe iPad "The New iPad" op 7 maart is gelanceerd hebben een aantal telecom providers een beter ipad abonnement aanbod gemaakt dan ooit tevoren. De nieuwe ipad kun je namelijk weer gratis krijgen bij het afsluiten van een abonnement maar nu met maar liefst 5000mb meer aan dataverkeer (dus totaal 7000mb) en 9 maanden 50% korting op je abonnement. Dit maakt de overstap naar een ipad abonnement wel heel erg aantrekkelijk. Zelf heb ik nog een iPad 1 maar moet zeggen dat dit aanbod behoorlijk naar mij lonkt :-)

Wil je meer informatie over waar je een iPad abonnement kunt afsluiten kijk dan op mijn website voor een overzicht hiervan.Over de Auteur

Mijn naam is Tim en ik beheer de website ipadkopen.biz waar je een overzicht kunt vinden van diverse iPad abonnementen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo