FB pix Iphone Oordopjes - Artikelpost

Iphone Oordopjes

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2936 | Aantal woorden: 390 | Datum: | 0 commentaar

Goedkope oordopjes kopen

Wanneer je naar een winkel als MediaMarkt of BCC gaat zullen de prijzen van oordopjes vaak flink tegenvallen. De dopjes die je wel voor minder dan 10 euro kunt kopen zijn daarentegen dan vaak weer erg lelijk. Ook de kwaliteit valt vaak tegen. Op internet is het voor de consument al een stuk beter geregeld. Zo is het aanbod van oordopjes online vele malen groter dan offline (in de winkel). De prijzen liggen over het algemeen ook een stuk lager, hoewel er nog wel vaak verzendkosten  betaald moeten worden voor het versturen van de oortjes.

Webshops zonder verzendkosten

Gelukkig zijn er ook webwinkels die gratis verzenden. De meeste oordopjes kunnen namelijk makkelijk in een envelop door de brievenbus. Hierdoor is er slechts een postzegel en een envelop nodig. Webshops die verzendkosten van meer dan 50 cent rekenen verdienen hier dan ook over het algemeen gewoon aan, de verzendkosten maken deel uit van hun winstmarge. Wanner je echter een koptelefoon of een paar doppen bestelt dat niet in een envelop past moet je rekenen op enkele euro's kosten, omdat het als pakket verzonden moet worden en dus niet in de brievenbus past.

Maar wat als de oortjes niet bevallen?

In Nederland geldt de wet Koop op Afstand. Deze wet houdt in dat producten die over het internet gekocht worden binnen 2 weken kosteloos geruild kunnen worden. Voor oordopjes is het echter wat lastiger. Wanneer de verpakking geopend is en de oordopjes gebruikt zijn kunnen ze namelijk niet meer verkocht worden om hygiënische redenen.  Let er daarom op dat de webshop waar je je oortjes koopt producten levert die eruit zien zoals op de plaatjes. Is dit niet het geval, haal de dopjes dan niet uit de verpakking maar stuur ze meteen retour. Uit ervaring kan ik wel één betrouwbare en goedkope webshop voor oordopjes aanbevelen, dat is http://www.dopjes.com. Veel plezier met de nieuwe oortjes voor je ipod, iphone of mp3 speler!



Over de Auteur

Ik schrijf over technologische zaken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 0.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Apple AirPods 2 - met reguliere oplaadcase
Apple AirPods 2 - met reguliere oplaadcase

€ 127,00
Toon product

Apple AirPods Pro 2 - met MagSafe oplaadcase (USB-C)
Apple AirPods Pro 2 - met MagSafe oplaadcase (USB-C)

€ 239,95
Toon product

QuchiQ™ Draadloze Bluetooth Oordopjes - Wireless In-ear Sport Earphones, Deep Bass, Noise Cancelling, Microfoon, Draadloos, Oortjes Samsung, Oordopjes Draadloos, Bluetooth Earbuds
QuchiQ™ Draadloze Bluetooth Oordopjes - Wireless In-ear Sport Earphones, Deep Bass, Noise Cancelling, Microfoon, Draadloos, Oortjes Samsung, Oordopjes Draadloos, Bluetooth Earbuds

€ 27,99
Toon product

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo