FB pix Is de iPad nuttig? - Artikelpost

Is de iPad nuttig?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1545 | Aantal woorden: 390 | Datum: | 1 commentaar

Ik ben altijd een soort gadget gek geweest. Ik was er ook als eerste bij met de komst van video spelletjes (denk aan Tank Battle, Atari, Colecovision) en de eerste thuis / home computers zoals de Vic 20, Commodore 64, de Commodore Pet, etc. Ik kocht zelfs één van de eerste Casio rekenmachine horloges in de jaren tachtig. Vervolgens kocht ik later ook de Casio electronisch organizer, begin 1990. En daarna de originele Palm PDA met stylus. Ook had ik de eerste HP tablet PC midden jaren 2000. Toen volgde de Dell tablet PC, daarna de iPhone, toen de iPad en inmiddels is er alweer een iPad 2.

Maar alhoewel ik een techniek freak was en er altijd vroeg bij was, ik kocht een gadget nooit omdat het stoer was of hip. Ik ben daarvoor veel te praktisch en analyseer altijd eerst de nuttigheid / bruikbaarheid van de nieuwe gadget voordat ik deze daadwerkelijk ga kopen. En eigenlijk heb ik het meestal ook veel te druk om een beetje te violen met een apparaat. Ik moet juist een gadget hebben dat mij tijd bespaart, niet eentje waar ik meer tijd en kosten aan kwijt ben.

Zodoende deed ik ook mijn vooronderzoek toen de Apple iPad werd uitgebracht. Was dit apparaat zinvol bij mijn dagelijkse bezigheden? Er is voldoende, zelfs veel, geschreven over de leuke mogelijkheden van de iPad, het mooie ontwerp en de mogelijkheden. Ook is er wel informatie te vinden over de technische beperkingen van het apparaat. Maar er is nog niet veel informatie te vinden over de dagelijkse toepasbaarheid van dit mobiele apparaat. Veel mensen vragen mij daarom vandaag de dag heel vaak; "Hoe bevalt jou de iPad? Wat doe jij er allemaal mee?". Zodoende bedacht ik, ik zou hier eigenlijk eens een artikel over moeten schrijven. Op basis van dit artikel kunnen mensen dan besluiten of de iPad of iPad2 wel iets voor hun is. Hebben zij er dagelijks echt iets aan? Het is tenslotte geen goedkope gadget natuurlijk. 

In mijn volgende artikel zal ik mijn bevindingen beschrijven. 

 Over de Auteur

Mathew Georghiou is een Tech/Internet/NewMedia ondernemer.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Fri, 18 Mar 2011 at 7:04 PM, by internet-gokken
Zelf zie ik de iPad meer als een leuke gadget dan als een tijdbesparende gadget. Vind de iPad handig om tijdens het TV kijken ook te internetten, maar als je tekst moet invoeren vind ik het toetsenbord toch te langzaam, om even snel een email te sturen gebruik ik liever mijn blackberry. Verder speel ik soms in een iPad Casino, omdat toch een andere spelbelevenis is dan op een computer. Ik ben ook niet echt een iPad addict, denk ook niet dat ik gelijk de iPad 2 ga kopen. Ben benieuwd naar deel 2 van je artikel!

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo