FB pix Is een holobox kopen een goed idee? - Artikelpost

Is een holobox kopen een goed idee?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 700 | Aantal woorden: 977 | Datum: | 0 commentaar

Je moet meegaan met de tijd, want anders loop je het risico dat de concurrentie je voorbij schiet. Op dit moment probeert ieder bedrijf uniek te zijn, maar hoe kun je jezelf onderscheiden ten opzichte van je concurrenten? Je kunt natuurlijk vasthouden aan de marketinguitingen die je kent, maar je kunt ook investeren in innovatieve oplossingen, zoals de holobox. Wil je weten of een holobox kopen een goed idee is? Lees dan snel verder.

Weet klanten aan je te binden

Klantenbinding is belangrijk om een stabiele omzetstroom te realiseren. Terugkerende klanten blijven terugkomen, terwijl je met innovatieve marketing ook een nieuwe doelgroep kan aanspreken. Op die manier kun je dus je klantenbestand vergroten en ook een omzet- en winststijging realiseren.

Tegenwoordig heb je ook wel iets meer nodig dan een mooie flyer of een goede online uiting om klanten te binden. Een holobox kopen geeft je een goede zichtbaarheid in het straatbeeld, terwijl de oplossing mogelijkheden biedt om innoverende reclames en andere uitingen te delen. Met een holobox kun je bijvoorbeeld diensten en producten uitleggen en laten zien, terwijl (potentiële) klanten ook interactie kunnen hebben met bijvoorbeeld de verkoper die je in de holobox laat projecteren.

Wees op meerdere plekken tegelijk aanwezig

De holobox heeft ook een ander doel, want je kunt bijvoorbeeld op meerdere plekken tegelijk aanwezig zijn. Je hoeft niet iedere locatie afzonderlijk te bezoeken om een boodschap aan het publiek over te brengen, want met een holobox kun je jezelf projecteren op de locatie waar je wilt spreken. En dat terwijl je zelf gewoon op kantoor of op een andere locatie aanwezig bent. Een voordeel is dat je ook de interactie kunt opzoeken met het publiek, want de oplossing geeft je de mogelijkheid om zowel te spreken als te luisteren. Hoe innovatief is dat?

Holobox kopen om te vermaken

Je kunt ook een holobox kopen om het publiek te vermaken. In de entertainmentsector zien we dat de holobox steeds vaker wordt ingezet om een live event te organiseren. Met artiesten die vanaf een andere locatie of zelfs van achter de schermen live op een podium worden geprojecteerd. Denk bijvoorbeeld aan concerten, waarbij inmiddels overleden artiesten op miraculeuze wijze het podium betreden of popgroepen die inmiddels op leeftijd zijn en ervoor kiezen om een jongere versie van zichzelf op het podium te laten staan. 

Een voordeel is dat het publiek niet of nauwelijks in de gaten heeft dat ze naar holografische projecties kijken. De projecties zijn in de best denkbare kwaliteit, waarbij het publiek ook het gevoel krijgt dat de persoon of de personen die geprojecteerd worden ook daadwerkelijk op het podium staan.

Holobox kopen of huren

Een holobox is een opkomend fenomeen, maar ook een oplossing die relatief nieuw is. Derhalve hangt er een hoog prijskaartje aan de oplossing en niet ieder bedrijf staat te springen om een hoop geld uit te geven aan een oplossing die misschien eenmaal of slechts tijdelijk nodig is. Wil je zeker weten dat je met een holobox stappen kunt maken of wil je de oplossing uitproberen? Dan is het wellicht een goed idee om er een te huren in plaats van een holobox kopen. 
Over de Auteur

HEREweHOLO - Leiders in holografische oplossingen. Ons doel is om presentaties levendiger te maken dan ooit.


Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo