Is jouw netwerk goed aangesloten? - Artikel Post - Artikel Marketing

Is jouw netwerk goed aangesloten?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 271 | Aantal woorden: 455 | Datum: | 0 commentaar

Controleer je netwerk met een kabeltester!

Om te weten of een netwerk van kabels correct is aangesloten dien je gebruik te maken van een kabeltester. De kabeltester is een elektrisch of elektronisch apparaat dat kan vaststellen waar het probleem zich bevindt wanneer een netwerk van kabels niet goed functioneert.

 

De kabeltester is een apparaat dat de geleiding kan meten in de kabels. De kabeltester bekijkt of de kabel niet is verwisseld, of dat de kabel onderbroken wordt. De fouten zijn door middel van de kabeltester eenvoudig op te sporen. In verschillende prijsklasse zijn verschillende kabeltester te verkrijgen. In die prijsklassen zitten kabeltesters die verschillen in nauwkeurigheid van de test resultaten.

 

Verschillende kabels, verschillende testers

De kabeltester die je nodig hebt verschilt per kabel. Er is een kabeltester te verkrijgen voor koper -en glasvezelkabels. Deze kabeltester kan alleen worden ingezet voor deze soort kabels maar werk uiterst nauwkeurig. Er is ook een kabeltester die door een toongenerator een signaal of frequentie kan sturen door de kabel die getest dient te worden. De bijgeleverde sonde kan dit signaal of de frequentie ‘uitlezen’. Door deze test weet je precies waar de kabel loopt, en of hij onderbroken wordt. Dit is zelfs mogelijk voor kabels die in de vloer, de muur of in het plafond zijn weggewerkt. Het grote voordeel hiervan is dat je geen grote operatie hoeft te ondergaan om de kabel te controleren.

 

InfraTEL

Een hele kleine greep uit het totale aanbod van de kabeltester. Je vindt het totale aanbod online, in de webshop van InfraTEL. InfraTEL is een webwinkel met een groot aanbod aan verschillende kabeltester. De kabeltester zijn van grote kwaliteit en worden scherp geprijsd. Bekijk het aanbod van de kabeltester in de webwinkel van InfraTEL! Voor vragen over de producten of  over andere gerelateerde zaken mag u altijd contact opnemen met InfraTEL. De werknemers helpen u met de parate kennis graag verder.  Over de Auteur

InfraTEL is een bedrijf dat werkt als technische groothandel. De technische groothandel is een bedrijf dat alle producten levert voor het beste en snelste data- en communicatie netwerk.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[172 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo