FB pix Kobo Aura Edition 2 sleepcover - Artikelpost

Kobo Aura Edition 2 sleepcover

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 951 | Aantal woorden: 487 | Datum: | 0 commentaar

Kobo Aura Edition 2 sleepcover – hoe werkt het?

Overal op internet worden covers aangeboden voor de nieuwste e-reader van Kobo: de Kobo Aura Edition 2. Vaak zijn deze covers voorzien van een sleep and wakeup functie wat deze hoesjes een sleepcover maakt. Door het enkele openslaan of dichtslaan van de cover gaat de e-reader aan of uit. In dit artikel gaan we verder in op hoe dit eigenlijk werkt. Hoe weet de e-reader dat het hoesje open is, of hoe weet de e-reader dat het hoesje dicht is?

Eerst wil ik nog even ingaan op de functie van een Kobo Aura Edition 2 sleepcover. Als je een boek aan het lezen bent op je Kobo e-reader dan is het wel zo fijn dat wanneer je hem dichtslaat dat dan ook de e-reader uitschakelt. Dit zorgt uiteindelijk voor de langste batterijduur. Dit is precies wat een sleepcover doet: hij zorgt ervoor dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je e-reader.

Op fora kun je ook lezen hoe blij mensen zijn met hun sleepcover en het erg waarderen dat deze functie is opgenomen in hun e-reader. Hier bijvoorbeeld.

Binnen in de Kobo Aura V2 zit een magnetische schakelaar die omgezet wordt als er een andere magneet in de buurt komt. In elke sleepcover is in het hoesje een magneet ingebouwd. Als je het hoesje openslaat dan beweegt de magneet weg van de e-reader en gaat de e-reader dus aan. Als je het hoesje dichtslaat dan beweegt de magneet juist weer weg van de e-reader en gaat het apparaat aan.

Kobo Aura Edition 2 cover voobeeld

Het is wel belangrijk om een Kobo hoesje te kopen van goede kwaliteit zodat deze functie ook daadwerkelijk goed werkt. Hoesjes met deze functionaliteit zijn verkrijgbaar voor de Kobo Glo HD, Kobo Aura V2, Kobo Aura Edition 2 en 1 en de Kobo Aura One.

Tip:

Sommige mensen hebben last van problemen met hun sleep and wakeup functie. Het kan zijn dat de functie is uitgeschakeld op je e-reader. Op de Kobo website kun je vinden hoe je deze kan activeren. Door rechtsboven naar het menu te gaan, dan naar opties en dan naar sleep and power, kun je de functie aan of uitzetten.
Over de Auteur

Gespecialiseerd in Kobo covers

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo