KSR-Kuebler: Specialist in niveaumetingen - Artikel Post - Artikel Marketing

KSR-Kuebler: Specialist in niveaumetingen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Sanne
Gezien: 881 | Aantal woorden: 349 | Datum: Tue, 3 Jan 2012 | 0 commentaar

KSR-Kuebler is een internationaal niveaumetingsbedrijf, wat zijn oorsprong heeft in Duitsland. Met hun innovatieve producten en grote hoeveelheid kennis en ervaring hebben ze de wereldmarkt weten te veroveren. Hun niveaumeters en vlotterschakelaars worden toegepast in een groot aantal branches, waaronder de scheepsbouw, waterzuivering, olie- en gassector, voedselindustrie en bij milieutechnieken.

Geschiedenis

Het bedrijf is vernoemd naar haar oprichter: Heinrich Kuebler. Nadat zijn magneetschakelaar geen belangstelling kreeg richtte hij zijn eigen bedrijf op. Na zijn magneetschakelaar in enkele projecten toegepast te hebben vindt Heinrich ook de GIGA-vlotter-magneetschakelaar uit. Dit blijkt een goede zet te zijn, want de KSR vlotter-magneetschakelaar wordt een groot succes.

Het vlotterprincipe brengt KSR-Kuebler al snel wereldwijde bekendheid en er worden vestigingen geopend in onder andere de Verenigde Staten, China, Scandinavië, Frankrijk en Italië. De Benelux vestiging, gesitueerd in Riel, opende in 2004.

Ondertussen blijft het bedrijf innoveren. Inmiddels worden er verschillende technieken toegepast, zoals de Reed Switch Chain Technique en de Magnetostrictive techniek. Hierdoor is het mogelijk om voor iedere specifieke wens een oplossing op maat te bieden.

Service

Bij de directeuren van het Nederlandse KSR H&H Measurement, John Huijsman en André-Pierre Hoefs, staan goede service en een klantgerichte aanpak hoog in het vaandel. De bureaucratie die zij bij eerdere werkgevers tegenkwamen, leidde ertoe dat ze besloten samen in een eigen bedrijf verder te gaan en de klant op de eerste plaats te zetten.

Als zelfstandige dochteronderneming kunnen ze de standaard fabrieksprijzen hanteren en de samenwerking met een netwerk van geselecteerde distributeurs zorgt ervoor dat ze binnen 24 uur kunnen leveren. Dit alles draagt bij aan de doelstelling een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding te bieden.Over de Auteur

Ik schrijf over diverse interessante onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo