Laat uw auto APK-keuren! - Artikel Post - Artikel Marketing

Laat uw auto APK-keuren!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: bibouman
Gezien: 459 | Aantal woorden: 560 | Datum: Fri, 27 Sep 2013 | 0 commentaar

 

Een APK keuring hoeft vandaag de dag niet duur te zijn. Er zijn al APK keuringen beschikbaar vanaf 15 euro. Desondanks zijn er nog veel mensen die hun auto niet optijd laten keuren en daardoor op de blaren zitten. Want ben je niet APK gekeurd en maak je een ongeluk, dan ben je niet verzekerd voor de eventuele schade. Laat dus je auto gewoon even keuren. Let wel op bij welke garage dit doet, want je wordt snel afegzet voor de extra werkzaamheden. Er zijn een aantal garagebedrijven met een goede reputatie. Vraag het eens rond in je vrienden en kennissenkring. Je kunt ook even kijken op de website van Bovag voor meer informatie over een goede garage. 

Een APK keuring wordt altijd gedaan door een APK keurmeester die wordt aangesteld door het RDW. Op deze manier weet u bijna altijd zeker dat u auto door een kundig person wordt gekeurd. Check het toch altijd nog even na, je weet het immers nooit zeker.

 

Een APK keuring hoeft vandaag de dag niet duur te zijn. Er zijn al APK keuringen beschikbaar vanaf 15 euro. Desondanks zijn er nog veel mensen die hun auto niet optijd laten keuren en daardoor op de blaren zitten. Want ben je niet APK gekeurd en maak je een ongeluk, dan ben je niet verzekerd voor de eventuele schade. Laat dus je auto gewoon even keuren. Let wel op bij welke garage dit doet, want je wordt snel afegzet voor de extra werkzaamheden. Er zijn een aantal garagebedrijven met een goede reputatie.

Vraag het eens rond in je vrienden en kennissenkring. Je kunt ook even kijken op de website van Bovag voor meer informatie over een goede garage. Een APK keuring wordt altijd gedaan door een APK keurmeester die wordt aangesteld door het RDW. Op deze manier weet u bijna altijd zeker dat u auto door een kundig person wordt gekeurd. Check het toch altijd nog even na, je weet het immers nooit zeker. Dingen die vaak kapot zijn bij een APK keuring zijn de remblokjes/ remmen, banden, autoruit etc. Deze dienen da nook direct vervangen te worden voordat de bestuurder weer in de auto mag rijden.

Uit dit artikel blijkt maar weer hoe belangrijk het is om een APK keuring voor de auto te laten uitvoeren door een goed garagebedrijf. U wilt toch geen ongeluk op uw geweten hebben en ook nog eens niet verzekerd zijn? Rij veilig, rij gekeurd.   

Plaats gratis een opdracht op de site van Movible en vind de beste deal. Over de Auteur

Auteur: Bjorn Bouman 

Website , Blog

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo