FB pix Laptop LCD Scherm Vervangen - Artikelpost

Laptop LCD Scherm Vervangen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1889 | Aantal woorden: 426 | Datum: | 0 commentaar

 

LCDTec

Omdat LCD schermen dun en licht zijn, kan dit betekenen dat electronische onderlenen  welke in het algemeen LCD techniek hebben  meer kompakt en goedkoper kunnen zijn. Omdat laptop’s mobiel zijn, zijn de beeldschermen in het algemeen gevoelig voor beschadigingen en dus het gevoeligste onderdeel van de laptop.

Met dit in gedachte, moet u weten van eventuelen mogelijkheden die uw laptop beeldscherm zou kunnen beschadigen.  Houd ook in gedachten dat u niet een kompleet nieuw laptop hoeft aan te schaffen wanneer uw laptop beeldscherm beschadigd is; het scherm zelf kost minder dan dat u een nieuw laptop aanschaft

Met de huidige Global ekonomie, het slimste om te doen is  „het te behouden“. U kunt altijd uw laptop naar een computer reparateur brengen, hoewel het goedkoper zou zijn wanneer u zelf uw beschadidgde beeldscherm zou vervangen.

Voordat u alles demonteerd, wees er zeker van dat u de batterij demonteerd van uw laptop, dit uit veiligheids overwegingen. Alles wat u nodig heeft om uw oude laptop beeldscherm te verwijderen is een schroeven om de schroeven te verwijderen en de kunstof covers. Verwijder de schroef covers eerst alvorens u de schroeven verwijderd die het panel op haar plaatst  the other set of screws holding the Neem uw tijd om de stekkers te ontkoppelen van het scherm, omdat het meest gevoelige onderdeel is van de verwijderings process van uw laptop beeldscherm.

Test nu uw nieuwe beeldscherm, konnekt de stekkers, plaatst uw batterij terug in uw laptop, en power up uw laptop. U moet nu een goed beeld kwaliteitzien wanneer u uw laptop opstart. Wanneer alles goed is , gefeliciteerd u heft uw nieuwe laptop beeldscherm met success vervangen!

Voor degenen die niet zeker zijn hoe een beeldscherm zelf te vervangen, verwijzen wij u naar onze tutorial video op onze website, die u stap voor stap begleid hoe u eenvoudig zelf uw Laptop Scherm (video) kan vervangen.

 Over de Auteur

LCDTec BV is exclusief gespecialiseerd in het leveren van laptop schermen voor laptop herstelling. Sinds 2001 leveren wij exclusief laptop schermen. LCDtec BV koopt de laptop schermen in groot volume aan van laptop scherm fabrikanten zoals AU Optronics (AUO), LG, Philips en Samsung. Dit garandeert dat wij de grootste selectie en inventarisatie van nieuwe laptop schermen in de computer herstellingsmarkt hebben en dat helpt ons bij het bieden van zeer gunstige prijzen, zeker in vergelijking met het aankopen van laptop schermen direct van de laptop fabrikant.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo