FB pix LED als sfeerverlichting - Artikelpost

LED als sfeerverlichting

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 594 | Aantal woorden: 415 | Datum: | 0 commentaar

Zowel thuis als op kantoor

Sommige mensen houden eenvoudigweg van niet al te fel licht. Zij hebben anders last van de spiegeling in hun bril. Of ze krijgen hoofdpijn van het licht dat telkens maar schijnt in het beeldscherm. Een sfeerlamp is dan zeer welkom, deze zijn er ook in de vorm van dimlicht. Hierdoor is de mogelijkheid om zo nodig wel meer verlichting te creëren al aanwezig.

Bij mensen thuis zijn er altijd wel hoekjes waar sfeerverlichting voldoende is. Zo kan er gewerkt worden met kleuren, LED strips en aldus een dimmer. De variatie aan mogelijkheden qua sfeerverlichting is bijna net zo groot als bij gewone lampen. Op diverse plekken waar mensen werken en wonen wordt LED verlichting toegepast. En dus ook met sfeerverlichting.

Soorten LED strips

De strips die momenteel verkrijgbaar zijn:

  • witte LED strip koud wit
  • witte LED strip warm wit
  • RGB kleuren LED strip

Koud wit staat daadwerkelijk voor koud of koel. Het licht dat deze strips geven is daadwerkelijk verkoelend te noemen. Er wordt onder andere gewerkt met kleuren zoals lichtblauw en wit. Warm wit geeft zacht licht en doet warmer aan. Net als de LED strips in andere kleuren.

Er bestaan al LED strips die beide kleuren wit kunnen afgeven. Hiervoor is een draadloos systeem voorhanden. De verlichting is geheel vanaf een afstand te regelen. De moderne techniek zet zich voort, het gaat hier al lang niet meer om alleen woonkamer. Alle woongedeelten komen aan bod, zelfs de traptreden kunnen worden verlicht met LED strips.

Doorgaans zijn de LED strips (spat-)waterdicht en kan zelfs in de ruimten waar water en stoom voorkomt dienst doen. Vanzelf wordt een badkamer gecreëerd met schitterende kleuren en dat allemaal zonder met snoeren te hoeven werken.

Niet alleen binnenshuis, maar ook in de tuin valt er oneindig te spelen met de LED kleurenstrips. Formidabele combinaties worden gecreëerd door zowel strips als gekleurd licht te gebruiken. Waar het ene licht tijdens het tuinfeest van harte welkom is, kan na afloop de basisverlichting weer aan.Over de Auteur

LEDTL.nl is een webwinkel

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo