Maak je telefoon of tablet écht persoonlijk! - Artikel Post - Artikel Marketing

Maak je telefoon of tablet écht persoonlijk!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Webzo
Gezien: 390 | Aantal woorden: 431 | Datum: Sat, 23 Feb 2013 | 0 commentaar

Een mobiele telefoon heeft bijna iedereen tegenwoordig wel op zak. Ook een tablet is bijna niet meer weg te denken in het gemiddelde huishouden. Het zijn stuk voor stuk gemakkelijke apparaten om even snel je e-mail te lezen, social media bij te werken of natuurlijk te telefoneren. Dit doen we in de trein, op de bank en ook op het werk.

Als je net een nieuwe iPhone, Samsung Galaxy of mooie tablet hebt gekocht wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk beschremen tegen vallen, stoten en krassen. Het is namelijk zonde dat deze relatief dure apparaten beschadigd raken bij het wegstoppen in een tas of in je broekzak. Omdat de nieuwste telefoons steeds grotere schermen hebben en vaak gemaakt zijn van kwetsbare materialen zoals glas kunnen deze extra snel beschadingen.

Om je telefoon te beschremen kan je natuurlijk naar de stad gaan en gaan zoeken naar een standaard telefoon of tablet cover die waarschijnlijk iedereen op het werk of in je school al heeft. Maar is het niet veel leuker als je jouw telefoonhoesje net zo persoonlijk kan maken als de telefoon zelf? En iedereen kan laten zien welke unieke achterkant je hebt op maat gemaakt voor jouw telefoon?

Daarom zijn wij een webshop gestart waarbij het mogelijk is om snel en makkelijk de gewenste telefooncover te selecteren, een foto te uploaden en vervolgens de bestelling af te ronden. Wij maken namelijk telefoonhoesjes voor bijna alle telefoons bedrukt met een eigen foto van bijvoorbeeld je kind(eren) of vriend of vriendin. 

Deze bedrukte covers zijn te verkrijgen voor de meeste smartphones en de meest verkochte tablets. Zo kunnen we deze maken voor de iPhone, Samsung Galaxy en bijvoorbeeld de iPad. Je beschermt met een cover niet alleen je telefoon maar je geeft dus ook nog een persoonlijk tintje aan je apparaat.

Enkele voordelen:
- Geen verzendkosten (what you see, is what you get);
- Vanaf 1 stuks te bestellen;
- Controle van de aangeleverde foto(s);
- Productie in Nederland;
- Maximale levertijd van 5 werkdagen.

Heb je meerdere telefoonhoesjes nodig bijvoorbeeld voor medewerkers van een bedrijf dan is het mogelijk om vanaf 5 stuks een korting te ontvangen. Hiervoor kunt u contact opnemen met bedruktecovers.nl

Over de Auteur

BedrukteCovers.nl maakt gepersonaliseerde telefoonhoesjes en tabletcovers. Deze kunnen full-colour voorzien worden van iedere gewenste opdruk. Van foto tot logo.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo