Meer kijkplezier met interactieve tv - Artikel Post - Artikel Marketing

Meer kijkplezier met interactieve tv

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: DanZ
Gezien: 844 | Aantal woorden: 337 | Datum: Thu, 9 Jun 2011 | 0 commentaar

Het kan natuurlijk even wennen zijn als je ineens veel meer zenders hebt die je moet ontdekken en eens flink wilt uitpluizen. Hoe meer zenders, hoe meer programma’s die je kunt missen. Maar missen is gelukkig geen optie meer bij interactieve tv. Je neemt je programma’s gewoon op! Wel zo relaxed, want je kunt ze terugkijken wanneer jou dat uitkomt en bovendien hoeft je sociale leven er niet onder te lijden.

Doorspoelen met interactieve tv is koning
Nog een voordeel is dat je bij opnames lekker door die spuugvervelende commercials heen kunt zappen. Fijn! Die 8 minuten (en per film kan dat wel 50 minuten worden) van je leven hoef je niet meer te missen. Of zet de opname lekker op pauze om de deur open te doen als de pizzabezorger er is. Plassen? Zet maar op pauze! Kun je gelijk nog wat drinken meenemen. En het grote voordeel is dat opnames geen ruis of storing hebben zoals videobanden dat vroeger nog wel eens hadden.

Aandachtspunten

Wel even opletten dat je de video niet instelt om 2 programma’s of films die tegelijk worden uitgezonden… in dat gevel neemt de recorder namelijk helemaal niets op. Een ander punt waar je echt op moet letten is het moment dat de opname start en weer stopt. Soms lopen programma’s uit en dan mis je de eerste paar minuten… of erger nog: de laatste minuten van een film of spannende aflevering van je lievelingsserie. Je kunt gelukkig je mediabox zo instellen dat hij een paar minuten van tevoren start met tapen en achteraf ook wat langer opneemt. Nu hoef je echt niets meer te missen!

Over de Auteur

Interactieve TV is in opkomst. Veel mensen maken er zelfs gebruik van zonder dat ze het weten, want digitale TV is hetzelfde als interactieve TV. Dus klanten van bijvoorbeeld UPC, Tele2 of Ziggo genieten van dezelfde voordelen van tv kijken als met KPN interactieve tv. Gelukkig maar!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo