FB pix Next-Generation Firewalls Palo Alto Networks - Artikelpost

Next-Generation Firewalls Palo Alto Networks

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 974 | Aantal woorden: 828 | Datum: | 0 commentaar

Palo Alto Networks is een next-generation firewall gebouwd met diverse innovatieve technologieën-organisaties de mogelijkheid om de firewall te lossen.

Deze technologie wordt door firewall specialist WeSecure in Nederland verkocht. Wij brengen applicaties, gebruikers en content onder het controle op een high-performance firewall architectuur. Deze technologie werkt op een high-performance, speciaal gebouwde platform, gebaseerd genaamd Single-Pass Parallel Processing (SP3) Architectuur Palo Alto Networks '. Uniek aan de SP3 Architectuur, is dat het verkeer slechts eenmaal wordt onderzocht, met behulp van speciale hardware, bestemd voor de beveiligin van netwerken, scanning en management om line-rate, low-latency prestaties onder belasting content.

 

palo alto networks firewall

Palo Alto Networks next-generation firewalls worden ingezet op verschillende locaties in de onderneming. Met het vermogen om de zichtbaarheid en de controle van het netwerkverkeer op basis van applicaties, gebruikers en content te bieden, stellen wij u in staat om applicaties veilig aan uw gebruikers aan te bieden.

Wij bieden oplossingen voor:

Voor de Enterprise Perimeter

Palo Alto Networks next-generation firewalls stellen u in staat om snel toepassingen van alle soorten, Enterprise 2.0 of anderszins vast te stellen en veilig te gebruiken, terwijl het beschermen van netwerkbronnen uw organisatie. Port-based firewalls kunnen niet zien of herkennen deze toepassingen en UMTS, gewoon instorten functies in een enkele doos zonder het aanpakken van de applicatie controle uitdagingen. Palo Alto Networks next-generation firewalls zijn fundamenteel veranderd de aard van de firewall - het brengen van applicaties, gebruikers en inhoud in firewallbeleid - zodat u om te zeggen "ja," om veilige inschakeling van nieuwe toepassingen en technologieën, terwijl het verminderen van de bijbehorende business en veiligheidsrisico's.

Voor de Data Center

Palo Alto Networks next-generation firewalls kunt u, voor het eerst, implementeren flexibel en aanpasbaar netwerkbeveiliging in uw datacenters. Met hoge beschikbaarheid, high-performance platforms en implementaties, Palo Alto Networks next-generation firewalls kunt u de beschikbaarheid en responstijd van uw datacenter-toepassingen te behouden, terwijl de naleving, het verhogen van de zichtbaarheid, en zichzelf te beschermen tegen een steeds geavanceerdere bedreigingen.

Voor het gevirtualiseerde datacenter

Palo Alto Networks next-generation firewalls kunt u, voor het eerst, implementeren flexibel en aanpasbaar netwerkbeveiliging in uw gevirtualiseerde datacenters. Met hoge beschikbaarheid, high-performance platforms en implementaties, Palo Alto Networks next-generation firewalls kunt u de beschikbaarheid en responstijd van uw datacenter-toepassingen te behouden, terwijl de naleving, het verhogen van de zichtbaarheid, en zichzelf te beschermen tegen een steeds geavanceerdere bedreigingen.

Voor de Distributed Enterprise

Palo Alto Networks next-generation firewalls kunt u applicatie, gebruiker en content-gebaseerde zichtbaarheid en controle niet alleen aan uw hoofdkantoor gebruikers implementeren, maar ook voor uw onderneming vestigingen en externe gebruikers. Palo Alto next-generation firewalls zijn verkrijgbaar in platforms speciaal ontworpen voor inzet bij filialen van ondernemingen, en GlobalProtect wordt een "logische perimeter," het waarborgen van consistent beleid en netwerkbeveiliging voor gebruikers, waar zij zich ook bevinden.

Voor Overheidsinstellingen

Palo Alto Networks biedt overheden de veiligheid van het netwerk die ze nodig hebben om zowel veilig nieuwe toepassingen en technologieën toe te passen en af ​​te weren een nieuw ras van geavanceerde cyberaanvallen. Onze unieke technologie biedt fijnmazige controle over applicaties, gebruikers en content en biedt volledig geïntegreerde preventie van bedreigingen van zowel bekende als onbekende bedreigingen.

Bescherming tegen bekende en onbekende bedreigingen

Palo Alto Networks next-generation firewalls kunt u, voor de eerste keer, neem een ​​strategische en systematische aanpak voor het beschermen van uw organisatie vanuit een steeds geavanceerdere aanvaller. Bedreigingen van vandaag zijn veelzijdige, gerichte, vaak uniek zijn voor een bepaalde organisatie, en gebruik alleen toepassingen, encryptie en tunnels effectief. Palo Alto Networks next-generation firewalls eerste beperken de aanval oppervlak door alleen wenselijk toepassingen, voor de juiste gebruikers en groepen. Die toepassingen kunnen dan worden beperkt tot bepaalde functies en vormen van content. Toegestane toepassingen en inhoud kan worden gescand op bedreigingen - ook als SSL versleutelde, op niet-standaard poorten, of getunneld binnen een applicatie. Voor onbekende bedreigingen, onze WildFire technologie is ingeschakeld organisaties, door het beleid, stuur onbekende uitvoerbare inhoud naar een cloud-based "sandbox"-omgeving voor analyse. Dit alles draagt ​​bij tot de meest alomvattende aanpak voor enterprise netwerk bedreigingspreventie op de markt.

Prijzen nodig? Kijk voor Palo Alto Networks prijzen op http://www.paloaltofirewall.nl

 Over de Auteur

Palo Alto Networks wordt in Nederland geleverd door netwerk beveiliging specialist WeSecure.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo