FB pix Ongediertebestrijding zonder GIF. - Artikelpost

Ongediertebestrijding zonder GIF.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1187 | Aantal woorden: 442 | Datum: | 0 commentaar

Last van ongedierte ?? Wie kent er geen mensen die er wel eens last van hebben ? Vele huishoudens, bedrijven en organisaties hebben er problemen mee. In alle gevallen worden ze bestreden door middel van gebruik van lokaas en Toxisch gif.

Plug-In Pest Free Nederland heeft de oplossing. Muizen en ratten passen zich snel en gemakkelijk aan hun omgeving aan. Plug-In Pest Free zorgt ervoor dat het ongedierte zich niet meer prettig voelt in die omgeving en dat ook niet meer gaat doen. Dit geld ook voor Kakkerlakken.

Aan het systeem wat wij gebruiken kan dit ongedierte zich niet aanpassen. Hierdoor gaan ze weg en komen ze niet meer terug. Plug-In Pest Free nederland is dus een milieu-, dier en mensvriendelijk systeem dat echt werk.

Plug-In Pest Free is wetenschappelijk onderzocht en heeft haar werking bewezen. In vele landen wordt Pest Free met succes ingezet. Het doel van ons is dan ook dat er zoveel mogelijk bedrijven stoppen met het gebruik van lokaas en giftige stoffen die in het milieu terecht komen.

Plug-In Pest Free is er voor huishoudelijk, klein zakelijk en groot zakelijk gebruik. Onze bedrijfsunits zijn uniek in de wereld en ook gepatenteerd. Onze units worden met succes gebruikt in Australie, Hong Kong, Maleisie, Vietnam, Nieuw Zeeland, Dubai, Zuid Afrika, Engeland. Per december 2012 zijn de units ook in nederland verkrijgbaar.

Het gebruik van de units is vele malen goedkoper dan het gebruik van gif. Laat staan als uw bedrijf of organisatie gebruik maakt van een bestrijdings abonnement. Dat is namelijk niet meer nodig na installatie van onze units. Alle units voldoen aan de hoogste eisen en worden duurzaam geproduceerd.

Ook wordt Plug-In Pest Free wereldwijd gebruik in huishoudens. Het gebruik is diervriendelijk en heeft dus geen werking op andere huisdieren zoals honden, katten en vogels. Ook heeft het geen invloed op mensen en andere electrische apparatuur.

Enkele voorbeelden waar onze units tot grote tevredenheid worden ingezet zijn : ziekenhuizen, gevangenissen, musea, slagerijen, bakkerijen, hotels, restaurants, cafetarias, textiel opslag, warenhuizen enz.

Onze website is nog niet gereed. Deze zal per januarie 2013 live gaan. Wel hebben wij een FaceBook pagina, Twitter account en een LinkedIn account. Hier is al meer informatie te vinden over hoe Plug-In Pest Free Nederland werkt.

http://www.pestfree.nl/hoe-werkt-het

Over de Auteur

Gespecialiseerd in Ongediertebestrijding zonder GIF.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo