Ook voor jou is er de goedkope smartwatch - Artikel Post - Artikel Marketing

Ook voor jou is er de goedkope smartwatch

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 479 | Aantal woorden: 436 | Datum: | 0 commentaar

We gaan het in dit artikel hebben over een horloge maar niet zomaar één, dit gaat over de goedkope smartwatch. Nu is het altijd meegenomen om iets goedkoop aan te kunnen schaffen maar wat is nu eigenlijk een smartwatch? Een smartwatch is een intelligent horloge wat zelfstandig apps kan draaien of als verlengstuk van je smartphone kan dienen. Dit laatste is dan uiteraard draadloos en er wordt en dan een verbinding gemaakt via Bluetooth. De diverse smartwatches zijn nu al een tijdje op de markt en we zien deze dan ook steeds meer bij mensen om de pols verschijnen.

Dit is omdat deze horloges erg handig zijn en ook nog eens leuk. Laten we eens gaan behandelen waarom een smartwatch handig is. Een smartwatch kan binnenkomende oproepen, stausupdates en berichten van je smartphone tonen. Zit je in de auto en krijg je een bericht dan zul je deze dus zien op het display van je smartwatch. Als je veel in de auto zit dan is dit erg handig aangezien je nu niet meer de telefoon in de handen hoeft te pakken. Je riskeert hiervoor een hoge boete en hier heb je geen last van als je snel een blik op je pols werpt.

Er zijn veel leuke apps voor de smartwatch

De smartwatch kan ook zelfstandig apps draaien en er zijn op dit moment ook al veel leuke apps voor de horloges beschikbaar. Denkbijvoorbeeld aan een calculator voor de smartwatch of de mogelijkheid om een diashow van je foto's op te gaan bekijken. De meest gebruikte apps zijn de muziekspeler waarmee je de muziek vanaf je horloge kunt beheren. De Gmail app om je e-mail te kunnen bekijken en de RSS feed, hiermee kun je een feed van een website in de smartwatch plaatsen. Als er een nieuw bericht op de website geplaatst wordt dan krijg je hiervan automatisch een bericht op de smartwatch.

Ook de navigatie app is een veelgebruike app en erg handig als je op de fiets of lopend naar je bestemming toe moet. De goedkope smartwatch is er al voor nog geen honderd euro en je kunt je dus wel voorstellen dat we deze al bij veel mensen om de pols zien.Over de Auteur

Mijn artikelen gaan over uiteenlopende zaken waarvan ik hoop dat deze interessant zijn voor de lezers. Dit kan zowel nieuws zijn als achtergrondverhalen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo