Papiersnijmachine - Artikel Post - Artikel Marketing

Papiersnijmachine

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: bvvught
Gezien: 236 | Aantal woorden: 396 | Datum: Wed, 14 Oct 2015 | 0 commentaar

Papiersnijmachine

Bij ons vindt u een zeer ruim assortiment aan papiersnijmachines met diverse mogelijkheden. Wij gaan voor kwaliteit, daarom hebben wij gekozen voor het merk EBA. EBA is een Duits merk dat wereldwijd bekend staat als hét kwaliteitsmerk van Krug en Priester. Zij produceren al meer dan 90 jaar papiersnijders.

Voor het perfect snijden van papier, karton of kunststof materialen is een papiersnijder van EBA de beste keuze. Al jarenlang bewijzen deze apparaten dat ze over de beste kwaliteit beschikken. Een papiersnijmachine van EBA beschikt over de hoogste veiligheidsnormen. Hierdoor bent u altijd verzekerd dat u veilig en betrouwbaar al uw documenten kunt snijden.

Ruime keuze

Ons assortiment bestaat uit 3 groepen:

  • Voor kantoor
  • Semi professioneel
  • Professioneel

 

Voor kantoor vindt u verschillende stapelsnijders, van handmatige tot elektrische snijders. Hiermee is het mogelijk om moeiteloos en veilig papier te snijden. Voor de kleinere werkzaamheden hebben wij ook een bordschaar of rolsnijder in het assortiment. Wanneer u voor kantoor een papiersnijmachine zoekt met meer capaciteit dan kiest u voor een elektrische papiersnijmachine. Deze hebben een innovatief snij systeem, optische snijlijn indicatie en een digitale maat instelling.

 

Als u het nog beter wilt aanpakken, of u zoekt een papiersnijder met nog meer capaciteit, dan kiest u voor een semi professionele snijder. Deze papiersnijders zijn volledig automatisch en digitaal instelbaar. Voor de professionals hebben wij een ruim assortiment professionele stapelsnijders van de beste kwaliteit. Deze snijders hebben een infrarood snij beveiliging, zeer gebruiksvriendelijke, meertalige touchscreen en zijn volledige automatisch.

Alles onder één dak

Papiersnijmachine is een initiatief van Van Randwijk. Dé specialist op het gebied diverse snijmachines. Bij ons koopt u een oplossing met het juiste advies, installatie en ondersteuning, een helpdesk en een perfecte service. Wij keuren ieder jaar uw papiersnijmachine zodat u altijd veilig en betrouwbaar kunt snijden. Voor een eerlijk en goed advies neemt gerust contact met ons op! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.Over de Auteur

Bas van Vught

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo