Pulsuation dampeners voor in het huishouden - Artikel Post - Artikel Marketing

Pulsuation dampeners voor in het huishouden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 191 | Aantal woorden: 395 | Datum: | 0 commentaar

Steeds meer mensen gebruiken het in het huishouden, pulsuation dampeners. Deze apparaten zijn erg handig bij het produceren van diverse goederen. Bijvoorbeeld aardappels worden door deze machine heel makkelijk gemaakt. Ook wortels, aardbijen, kiwi’s en bananen komen heel snel naar voren door het pulserende proces. De waterdamp die hierbij ontstaat zit vol met vitaminen en mineralen. Inademen is dus zeer gezond.

De geschiedenis van pulsuation dampeners

Vroeger waren pulsuation dampeners echt nog niet heel goed verkrijgbaar. Tegenwoordig is dat wel anders. Bij allerlei commerciële instellingen kan men de machine aanvragen. Hierbij is het niet van belang dat de offerte die wordt getekend niet is gescheurd. Wanneer dat wel het geval is, dan is het ongeldig.  De aankoop kan dan niet doorgaan. Wat natuurlijk zonde is. Wie wil er nu niet die vitaminerijke lucht inademen.

De toekomst

In de toekomst zijn de verwachtingen van pulsuation dampeners hoog. Het product ligt goed in de markt en het aantal orders blijft volgens de fabrikant maar stijgen. Toch is er ook een maar te plaatsen bij deze trend. De damp die uit het pulserende uiteinde komt wordt door buitenstaanders ook wel getypeerd als een soort mist. Wanneer je het raam open laat staan kan deze mist gemakkelijk ontsnappen. Op de openbare weg kan deze plotselinge mistbank tot problemen leiden.

Wetgeving

De wetgeving rondom de pulsuation dampeners is op dit moment nog erg onduidelijk. In de eerste en de tweede kamer weet men nog niet zo goed wat men aan moet met het snel opkomende product. Daarnaast is er ook een groepering die vind dat de risico’s onvoldoende zijn onderzocht. Wellicht is het product wel schadelijk op de lange termijn. Natuurlijk zijn dit activisten die het bij het verkeerde eind hebben, maar nog steeds wordt hier wel naar geluisterd. Daarom is er een grote marketing campagne gestart om pulsation dampeners ook onder het grote publiek geaccepteerd te krijgen.Over de Auteur

Gerard Kempers

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[130 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo