Rob van de Rhee - Artikel Post - Artikel Marketing

Rob van de Rhee

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Rob van de Rhee
Gezien: 986 | Aantal woorden: 400 | Datum: Tue, 29 Jan 2013 | 0 commentaar

Op de CES beurs stelde Samsung het prototype van de veelbesproken OLED-TV tentoon. Het fascinerende aan deze tv is dat de tv niet recht is, zoals eigenlijk bij alle tv’s het geval is, maar dat deze krom is. Dit komt natuurlijk niet doordat er een olifant in het midden van de tv heeft gezeten, nee, dit is te danken aan de poging tot het creëren van een ultieme kijk hoek zodat je alle delen van het scherm op dezelfde afstand hebt. Het voorgaande geld natuurlijk alleen als je recht voor de tv zit. Rob van de Rhee vindt het wel een raar concept want wat nou als je met meerdere mensen tv wilt kijken wat toch niet iets ongewoons is in de gemiddelde huishouding.

Voorheen was een dergelijk ‘krom scherm’ ook al wel beschikbaar, maar dan alleen bij kleinere schermen. Het model wat Samsung op de CES beurs liet zien had een diagonaal van 55 inch, wat toch ruim groter is dan de gemiddelde ‘grote’ televisie bui u thuis op de bank. Rob van de Rhee heeft thuis een schamele 46 inch Samsung tv staan welke prachtige HD beelden uitzend en waarbij niet merkbaar is dat de kijkafstand in de hoeken misschien een klein stukje verder is.

Leuk om te vermelden is, dat bij de nieuwe tv van Samsung weer een lekkere dikke huishouding hoort. Volgens Robert van de Rhee worden alle schermen tegenwoordig steeds dunner, maar Samsung trekt zich daar blijkbaar niet veel van aan, of dat komt nog natuurlijk. Ook jammer is dat de Koreaanse multinational nog niet heet vermeld of en wanneer de tv in productie zal gaan. Al met al zullen wij nog even moeten wachten tot we de Samsung OLED televisies daadwerkelijk in de winkel zien liggen en om eerlijk te zijn, ik denk dat die tv’s helemaal niets gaan toevoegen aangezien het nut van het kromme scherm volledig aan ons voorbij gaat.Over de Auteur

Rob van de Rhee is een liefhebber van televisie kijken en is dan ook een betrouwbare informatiebron het gaat om televisies aangezien hij elk jaar weer over de CES loopt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo