FB pix Rob van de Rhee - Artikelpost

Rob van de Rhee

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1381 | Aantal woorden: 400 | Datum: | 0 commentaar

Op de CES beurs stelde Samsung het prototype van de veelbesproken OLED-TV tentoon. Het fascinerende aan deze tv is dat de tv niet recht is, zoals eigenlijk bij alle tv’s het geval is, maar dat deze krom is. Dit komt natuurlijk niet doordat er een olifant in het midden van de tv heeft gezeten, nee, dit is te danken aan de poging tot het creëren van een ultieme kijk hoek zodat je alle delen van het scherm op dezelfde afstand hebt. Het voorgaande geld natuurlijk alleen als je recht voor de tv zit. Rob van de Rhee vindt het wel een raar concept want wat nou als je met meerdere mensen tv wilt kijken wat toch niet iets ongewoons is in de gemiddelde huishouding.

Voorheen was een dergelijk ‘krom scherm’ ook al wel beschikbaar, maar dan alleen bij kleinere schermen. Het model wat Samsung op de CES beurs liet zien had een diagonaal van 55 inch, wat toch ruim groter is dan de gemiddelde ‘grote’ televisie bui u thuis op de bank. Rob van de Rhee heeft thuis een schamele 46 inch Samsung tv staan welke prachtige HD beelden uitzend en waarbij niet merkbaar is dat de kijkafstand in de hoeken misschien een klein stukje verder is.

Leuk om te vermelden is, dat bij de nieuwe tv van Samsung weer een lekkere dikke huishouding hoort. Volgens Robert van de Rhee worden alle schermen tegenwoordig steeds dunner, maar Samsung trekt zich daar blijkbaar niet veel van aan, of dat komt nog natuurlijk. Ook jammer is dat de Koreaanse multinational nog niet heet vermeld of en wanneer de tv in productie zal gaan. Al met al zullen wij nog even moeten wachten tot we de Samsung OLED televisies daadwerkelijk in de winkel zien liggen en om eerlijk te zijn, ik denk dat die tv’s helemaal niets gaan toevoegen aangezien het nut van het kromme scherm volledig aan ons voorbij gaat.Over de Auteur

Rob van de Rhee is een liefhebber van televisie kijken en is dan ook een betrouwbare informatiebron het gaat om televisies aangezien hij elk jaar weer over de CES loopt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo