Schade aan de portemonnee - Artikel Post - Artikel Marketing

Schade aan de portemonnee

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: bibouman
Gezien: 439 | Aantal woorden: 375 | Datum: Wed, 30 Oct 2013 | 0 commentaar

 

“Een ongeluk zit in een klein hoekje” is een bekend gezegde, maar wanneer dit in de auto plaatsvind heeft het vaak grote gevolgen. Niet alleen de auto loopt in dat geval een deukje op, ook de portemonnee heeft er geregeld zwaar onder te leiden. Autoreparaties en onderhoudswerkzaamheden zijn daarom niet de meest populaire diensten waar mensen hun geld aan uit willen geven! Toch blijkt de auto voor de meeste mensen een soort van 'kindje' die je niet met een schrammetje op zijn knieën aan zijn lot over kunt laten en dus maar even langs de garage brengt.

En wat is er dan makkelijker dan gewoon voor de dichtstbijzijnde garage te kiezen? Niets… buiten het feit dat je portemonnee op die manier nog meer schade kan oplopen. Veel mensen zijn namelijk niet bekend met de vele vaktermen en offertes bieden geregeld onvoldoende inzicht in de geleverde diensten met als resultaat; een zo goed als nieuwe auto, een lege portemonnee en een gedeukt ego. Maar gelukkig is Movible.nl daar om te voorkomen dat je twee maal tegen het hetzelfde paaltje of de welbekende zelfde steen zal aanrijden.

Het kan namelijk veel gemakkelijker zonder in de auto te stappen en de nodige benzine de lucht in te schieten, kan je gewoon vanuit een luie stoel meerdere garages bezoeken. Het enige dat je hoeft te doen is de computer te starten, de muis te besturen en naar Movible.nl te driften. Het werkt heel simpel! Je plaatst een opdracht op de website, ontvangt meerdere prijsaanbiedingen en maakt vervolgens online kennis met meerdere bedrijven. Tot slot kies je de meest geschikte monteur in de buurt en als het goed is blijft er dan nog wat geld over om op de weg terug van de garage een bloemetje voor je geliefde te kopen!

Over de Auteur

Maikel Melis 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo