0900-nummer aanvragen - Artikel Post - Artikel Marketing

0900-nummer aanvragen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 386 | Aantal woorden: 544 | Datum: | 0 commentaar

Heeft u er wel eens over nagedacht om een 0900-servicenummer aan te vragen? Het 0900-nummer is, samen met het 0800-nummer, één van de bekendste servicenummers. Het 0900-nummer wordt meestal gebruikt door professionele bedrijven. Logisch ook: dit nummer geeft je bedrijf een professionele, nationale uitstraling. Aan een 0900-nummer zitten nog veel meer voordelen. Ben je benieuwd geworden? Lees dan verder.

 

Voordelen van een 0900-nummer aanvragen

Aan een 0900-nummer aanvragen zitten veel voordelen. Ten eerste geeft het je bedrijf, zoals al eerder genoemd in deze tekst, een bepaalde uitstraling. Gerenommeerde bedrijven hebben vaak een 0900-nummer. Daarnaast is een servicenummer vaak makkelijker te onthouden voor de klant. Ook kan een 0900-nummer aanvragen winstgevend voor u zijn. U bepaalt namelijk zelf het tarief waarvoor de klant naar u kan bellen. Kiest u ervoor om het tarief laag te houden? Dan laat dat zien dat u klantvriendelijk bent en service hoog in het vaandel hebt staan.

 

Krijgt uw klantenservice vaak onnodige vragen? Ook dan kan het aanvragen van een 0900-nummer veel narigheid schelen. Doordat er bij een 0900-nummer een tarief is vastgesteld blijft er een drempel bestaan voor de klant om contact te zoeken. In dit geval is dat heel erg nuttig. Zo bellen de mensen met een echte vraag en kunt u belangrijke vragen veel sneller en efficiënter afhandelen.

 

Vraag een 0900-nummer aan

Vraag vandaag nog een 0900-nummer aan! Een 0900-nummer aanvragen gaat heel gemakkelijk. Kies een geschikt telecombedrijf en vraag uw persoonlijke servicenummer aan. De meeste telecombedrijven kunnen uw nummer binnen 1 à 2 dagen klaar voor gebruik hebben. Bij de meeste bedrijven kunt u uw nummer aanvragen via internet. Heeft u liever eerst persoonlijk contact over uw nieuwe servicenummer? Ook dit is bij veel bedrijven geen probleem. Pleeg dan een telefoontje of maak een afspraak voor persoonlijk contact.Over de Auteur

Voiperator is een groen telecombedrijf

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[165 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[140 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo