FB pix Aan welke recycler kun je het beste je iPhone 4 of 4S verkopen? - Artikelpost

Aan welke recycler kun je het beste je iPhone 4 of 4S verkopen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 4497 | Aantal woorden: 2665 | Datum: | 0 commentaar

Welke van de 8 recyclers is het beste?

Het aantal bedrijven dat tweedehands elektronica inkoopt is in Nederland de afgelopen jaren sterk gestegen. Inmiddels zijn er 8 recyclers actief, zij bieden allen andere prijzen voor de telefoons die je aan hen verkoopt.
In dit artikel wordt gekeken welke recycler het meeste geld zal geven voor jouw oude iPhone 4 of 4S. De inkoopprijzen van deze recyclers variëren regelmatig, het kan zijn dat tegen de tijd dat je dit artikel leest de prijzen lichtelijk aangepast zijn.


De bedragen die de recyclers geven wanneer jij jouw oude iPhone verkoopt zijn verkregen via Verkoopvergelijker. Op deze website kun je voor bijna alle toestellen de prijzen vinden die de 8 recyclers hiervoor zullen geven, het is dus aan te raden op deze website te kijken wanneer jij jouw oude mobiel wilt verkopen.


Welke recyclers zijn er?


In dit artikel worden de 8 recyclers genoemd die bovenstaande website ook vergelijkt. Dit zijn: Zonzoo, Recycle Michael, Cash4Mobile, Tech Returns, GSMLoket, RecycleTronics, EnviroFone en VerkoopJeTelefoon.nl.

Deze online inkopers van oude elektronica hebben verschillende motieven om de telefoons in te zamelen. Enkele bedrijven verkopen de telefoons door aan landen waar de technologie nog in opkomst is. Daarnaast kiezen een groot aantal bedrijven ervoor om de telefoons te recyclen door bijvoorbeeld de onderdelen eruit te halen.


Oude iPhone 4 of 4s verkopen: wat kun je verwachten?

Om je oude telefoon via internet te kunnen verkopen hoef je gelukkig niet veel tijd te investeren. Je kunt alles binnen enkele minuten regelen, en wanneer je de telefoon eenmaal opstuurt naar de inkoper dan hoef je slechts enkele dagen op je geld te wachten.

Het werkt als volgt: Je gaat naar de website van de hoogste inkoper, daar zoek je naar jouw toestel. Als je het toestel hebt gevonden kun je doorgaan naar de inschrijfpagina. Op deze pagina vul je jouw contact- en betaalgegevens in. Wanneer de telefoon aankomt bij de inkoper dan kan deze het geld op jouw bankrekening storten.


Wanneer je je hebt aangemeld bij de site en de gegevens hebt ingevuld zul je van de website een adres krijgen waar je de oude mobiele telefoon naar kunt opsturen. Enkele bedrijven sturen jou een envelop of doos toe, maar lang niet alle bedrijven doen dit.
Je ontvangt bijvoorbeeld een adressticker via e-mail, waarmee je het toestel kunt opsturen naar de inkoper.


Welke prijs krijg je voor je oude iPhone 4 en 4S?

Hieronder vind je de prijzen die de inkopers zullen uitkeren wanneer je aan hen de iPhone 4 zult verkopen. De prijzen zijn gebaseerd op de prijzen die via Verkoopvergelijker gevonden zijn.

Per toestel en inkoper wordt de prijs genoemd, de inkopers zijn op volgorde van hoogste inkoopprijs gezet zodat jij zeker weet dat je de beste prijs krijgt. Toch is het slim om, vooraf aan het selecteren van een definitieve inkoper, nog even op Verkoopvergelijker te kijken omdat de prijzen sinds dit artikel veranderd kunnen zijn.


Oude iPhone 4 verkopen

Beginnend met de iPhone 4, waar in totaal drie uitgaves voor zijn gekomen; 16GB, 32GB en 64GB. Verkoopvergelijker toont alleen de prijs voor de 16GB versie. Uit nader onderzoek bleek dat de recyclers de 32GB voor maximaal €15 extra inkochtten, de 64GB versie wordt ingekocht voor maximaal €25 bovenop de prijs van de 16GB-versie. Voor up-to-date prijzen voor de 16GB iPhone 4 kun je op http://verkoopvergelijker.nl/zoeken/product/IPHONE_4_16GB kijken.


iPhone 4 recycler prijzen:
Recycle Michael - €115,50

GSMLoket - €115,00

RecycleTronics - €114,00

VerkoopJeTelefoon - €110,00

Cash 4 Mobile - €102,50

Tech Returns - €90,00

EnviroFone - €73,56

Zonzoo - €66,00


Jouw oude iPhone 4s inleveren

Nu de prijzen voor de iPhone 4S. Net als bij de iPhone 4 worden de prijzen voor de 32GB en 64GB versies niet op Verkoopvergelijker weergeven. De websites die zijn bekeken gaven maximaal €20 extra voor een iPhone 4S 32GB en maximaal €35 extra voor een iPhone 4S 64GB. Hier vind je de up-to-date prijzen.

iPhone 4S recycler prijzen:
Cash 4 Mobile - €165,00

VerkoopJeTelefoon - €160,00

RecycleTronics €160,00

GSMLoket - €155,00

Recycle Michael - €135,00

Tech Returns - €135,00

Zonzoo - €120,00

EnviroFone - €73,56.


Kijk vooraf goed op de website of je ook echt zoveel voor je iPhone 4 en 4S zult krijgen, de prijzen kunnen veranderd zijn sinds dit artikel is geschreven.


Kijk ook altijd hoelang de recycler erover doet om het bedrag naar jouw rekening over te maken. De volgende tijden worden per recycler aangehouden:
RecycleTronics - 1 dag

GSMLoket - 1 dag

Tech Returns - 2 dagen

Recycle Michael - 5 dagen

EnviroFone - 5 dagen

Cash 4 Mobile - 7 dagen

VerkoopJeTelefoon - 7 dagen

 

Zonzoo - 14 dagen


Over de Auteur

SEO-tekst over het verkopen van een oude telefoon, mobiel of oud toestel

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo