Addertjes onder het gras van de gsm aanbiedingen - Artikelpost

Addertjes onder het gras van de gsm aanbiedingen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1381 | Aantal woorden: 339 | Datum: | 0 commentaar

Bij veel telefoonproviders krijg je een toestel gratis bij je abonnement. Top, een telefoon met prepaid mobiel internet! Normaal gesproken kosten die (vaak nieuwe) modellen honderden euro’s. Het enige wat je hoeft te doen is een abonnement nemen van twee jaar. Voor minder dan vijfentwintig euro in de maand kun je het tegenwoordig eigenlijk wel vergeten als het aankomt op mobiele telefoons. Een internetabonnementje hoort er in deze tijdens van mobiel internet bijna standaard bij. Kost ook weer extra geld. Dus je betaalt twee jaar lang een fiks bedrag. Is dit dan nog wel een aanbieding?

Gepaaid want gratis
Inmiddels worden we minder gepaaid met cadeautjes dan een paar jaar geleden. Toen werd men lekker gemaakt met gratis laptops, game consoles en andere technische dingen. Dat het abonnement voor de telefoon wat hoger lag dan gemiddeld, maakte niemand iets uit. Gratis dingen! Maar uiteraard betaalde je dan minstens een jaar gewoon dat cadeautje terug. Je doet er niets tegen, maar iedereen trapte erin.

Bijbetalen voor toestel
Let nu dus vooral op de kosten van je abonnement. Hoe zit het bij andere providers? Kun je een beter toestel ook gratis krijgen of moet je bijbetalen? Dat is sowieso een keuze die voor velen geen optie is. Elke maand betalen voor je telefoon en de telefoon zelf ook nog eens zelf financieren. Een beetje provider lokt je binnen met een cadeau, niet met een extra rekening… toch? En wanneer er een nieuw model uitkomt, zeker nog een keer gaan betalen? De tijden dat we een mobiel gebruiken tot-ie dood is, lijkt definitief voorbij. Kom maar terug met al die gratis extra dingen!

Over de Auteur

Het komt bijna niet meer voor dat mensen geen mobiele telefoon hebben. Je gsm is het verlengde van je hand geworden, dus dan wil je ook wel met een mooi toestel voor de dag komen. En wat te denken van een prepaid internet iPad? Zorg dus dat je op de hoogte blijft van de laatste gsm aanbiedingen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo