FB pix Alles wat je moet weten over de iPhone 5S - Artikelpost

Alles wat je moet weten over de iPhone 5S

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1248 | Aantal woorden: 868 | Datum: | 0 commentaar

Wat sowieso bijzonder is aan de iPhone 5S, is dat het de eerste Apple telefoon is die in drie totaal andere kleuren verkrijgbaar zijn dan we gewend zijn van Apple. De kleuren grijs, goud en zilver maken deze vernieuwde iPhone nog mooier. Heb je dan een geheel gouden of zilveren iPhone? Nee dat niet, de voorkant is bij de gouden en zilveren wit met een mat gouden en mat zilveren achterkant en bij de grijze is de voorkant zwart en de achterkant is voorzien van een stijlvolle donkergrijze coating. Een pareltje voor het oog, maar dat niet alleen! De iPhone 5S is de opvolger van de 5, maar dan nog beter en met nog meer mogelijkheden. Bang dat deze iPhone te duur is? Wees gerust, je kunt ook gaan voor de refurbished iPhone 5S. Een iPhone 5S met een geheel nieuwe behuizing en een nieuwe batterij en daarmee zo goed als nieuw. Een refurbished iPhone kun je onder andere kopen op refurbishediphonekopen.nl. Genoeg redenen dus om te lezen wat deze iPhone jou te bieden heeft.
Lancering

Nederland mocht zich op 25 oktober 2013 gelukkig prijzen met de komst van de iPhone 5S. De verwachtingen waren hoog en er stonden ook flinke rijen voor de Apple winkels. Natuurlijk niet zo bizar groot als in Amerika, maar voor ons kleine kikkerlandje is dit toch best bizar. Klein detail: er waren niet genoeg iPhones ingeslagen, waardoor ze kampten met een groot tekort. Gelukkig is dat snel opgelost en kun je dit model overal weer kopen. De iPhone 5S is te koop met 16GB of met 32GB opslagruimte. Sla jij graag veel dingen op en krijg je vaak meldingen over dat je telefoon vol staat? Dan is de 32GB zeker een optie voor jou. Ondanks dat inmiddels de iPhone 6, 6 plus, 6S en 6S plus alweer in de winkel liggen, is de iPhone 5S nog steeds niet verleden tijd. Het is een populair model en een goedkoper alternatief, vooral als je voor de refurbished iPhone gaat.


Specificaties

We hadden al benoemd dat de kleur van de iPhone 5S is aangepast. Dit komt mede doordat deze nieuwe lak minder snel slijt. Vooral de gouden versie is erg populair en dan met name onder de vrouwen. Alle stoere mannen kiezen over het algemeen voor de spacegrijze variant. Het is een vlotte smartphone en is uitgerust met de nieuwste technologische snufjes. Ook de camera is verbeterd. De sensor heeft een groter bereik en de foto’s zijn van betere kwaliteit. Daar komt bij dat deze camera foto’s in hdr maakt. Voor de echte techneuten onder ons. de iPhone 5S heeft een 64-bits-chip. De 5S was de eerste smartphone waarbij dit geïntroduceerd werd. De apps draaien sneller en zien er beter uit. De compressor is een stuk beter geworden en ook de accuduur is groter en beter. Iets anders wat de iPhone 5S bijzonder maakt, is dat het de eerste smartphone is met vingerafdrukscanner. Met je vingerafdruk kun je de telefoon ontgrendelen en apps downloaden. De iPhone 5S is dus zeker een aanrader, of deze nu nieuw is of refurbished is.

 

Iphone 5s

 

Over de Auteur

Een echte Apple fan! 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo