Apple blijft kampen met leveringsproblemen - Artikelpost

Apple blijft kampen met leveringsproblemen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 267 | Aantal woorden: 509 | Datum: | 0 commentaar

Apple kan nog steeds de vraag niet aan met betrekking tot de levering van de iPhone 6 Plus. Tegen misschien wel alle verwachtingen in verkoopt de iPhone 6 Plus veel beter dan Apple had verwacht. De toestellen vliegen als warme broodjes over de toonbank, het maakt niet uit in welk land maar overal is de iPhone 6Plus een succes. En doordat het zo'n ongelooflijk succes is blijft Apple kampen met leveringsproblemen, hierdoor zijn de levertijden van de iPhone 6 Plus ongelooflijk toegenomen. Verschillende webwinkels maken al melding dat de iPhone 6 Plus pas vanaf december weer leverbaar zal zijn. Houd het laatste nieuws in de gaten op iphone6plus.nl. Hier leest u altijd het laatste nieuws over deze nieuwe smartphone!

Verkeerde inschatting van Apple bij de aanvang van de productie

De iPhone 6 Plus is op achterstand geraakt doordat Apple het niet had verwacht dat het toestel met 5,5 inch zo ongelooflijk goed zal gaan verkopen. In het begin had Apple de fabrikant Foxconn, die de toestellen assembleert opdracht gegeven om per dag 400.000 iPhone 6 exemplaren te assembleren en maar 140.000 iPhone 6 Plus toestellen. Door deze scheven verhouding achteraf, kampt Apple nu met leveringsproblemen bij iPhone 6 Plus.

Verkopen evenredig aan elkaar

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus verkopen evenredig aan elkaar, terwijl de de verwachting van Apple totaal anders was in het begin. Apple heeft altijd volgehouden dat de iPhone 6 de populairste smartphone zou gaan worden, omdat consumenten niet zaten te wachten op grote beeldschermen. Apple zal daar nu wel heel anders over denken nu de toestellen evenredig aan elkaar verkopen.

In Azie is iPhone 6 plus ongelooflijk populair

Vooral in de landen waar de phablets al een succes zijn, verkoopt Apple veel meer iPhone 6 Plus modellen dan iPhone 6 modellen. In China, Zuid-Korea en Singapore worden bijvoorbeeld veel meer iPhone 6 toestellen verkocht dan de kleinere variant met 4,7 inch. Dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met het feit dat de phablet hier al zijn intrede heeft gedaan.

Nederland en Belgie hebben geen keuze, waardoor iPhone 6 beter verkoopt

In Nederland en Belgie is de iPhone 6 populairder, maar dat komt vooral omdat de iPhone 6 Plus niet leverbaar is. Iedereen die een nieuwe mobiele telefoon mag kiezen bij het afsluiten van een mobiel abonnement wil namelijk de nieuwe iPhone. En bij gebrek aan iPhone 6 Plus modellen kiezen de consumenten massaal voor de iPhone 6. De iPhone 6 Plus wordt nog maar weinig gespot in Nederland maar vanaf december moet de iPhone 6 Plus weer volop leverbaar zijn en zal het grote toestel ook steeds meer in Nederland te zien zijn.Over de Auteur

Raad iedereen de neiuwe iphone 6 plus aan! De iPhone 6 plus is tegenwoordig al te verkijgen vanaf 799 euro!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[333 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[185 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo